Squid Game şekeri nedir ve nasıl yapılır? Squid Game şekeri kırılmadan...

Milyonlarca kişinin izlediği ve kısa sürede sosyal medyada gündem olan Squid Game şekerinin tarifi aslında oldukça basit. Neredeyse herkesin evinde bulunan iki malzemeyle Squid Game şekeri yapılabilir. İşte Squid Game şekeri tarifi…

Dijital yayın platformu Netflix'in Türkiye'de de en çok izlenenler listesinde ilk sırada olan dizisi Squid Game'in konsepti gerçek hayatta da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Güney Kore yapımı dizisi 'Squid Game'de dalgona şekeri gibi kültürel unsurlar Türkiye dahil birçok ülkede uygulanmaya başlanmasıyla Squid Game konseptli mekanlar da rağbet görüyor. Bunun son örneklerinden biri Fransa'da açıldı. Squid Game' deki ölümcül zorluklardan biri olarak gösterilen Squid Game şekeri, kısa sürede herkes tarafından merak edilen bir tarif haline geldi. Peki Squid Game şekeri nasıl yapılır, amacı nedir? İşte Squid Game şekeri tarifi ve hakkında merak edilenler…

SQUİD GAME ŞEKERİ NEDİR?

  • Dizideki Squid Game oyununun zorluklarından biri de nakit sıkıntısı çeken yarışmacıların, tüm parçayı kırmadan dalgona adı verilen kırılgan bir şekere yıldız, üçgen, kare ve şemsiye sembolleri kazımasıdır.
  • Yapımı sonunda bir sanat eserine dönüşen Squid Game şekerini siz de evinizde deneyerek eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Ortalığı kasıp kavuran ölüm kalım oyunu: Squid Game konusu nedir? Squid Game de kimler oynuyor?İLİŞKİLİ HABEROrtalığı kasıp kavuran ölüm kalım oyunu: Squid Game konusu nedir? Squid Game de kimler oynuyor?

SQUİD GAME ŞEKERİ TARİFİ:

MALZEMELER

2 yemek kaşığı toz şeker
1 çay kaşı ucu ile karbonat

YAPILIŞI

Öncelikle şekeri hazırlamak için geniş bir tavanın içine şekeri alın ve kısık ateşte eritin.

Şekerin renginin kararmaması bu aşamada çok önemlidir.

Şeker eridikten sonra üzerine karbonatı ekleyin ve köpürmesi bitinceye kadar karıştırmaya devam edin.

Hazır olan şekerlemeyi yağlı kağıdın üzerine döküp kurabiye kalıpları ile şekil verin.

Soğuyan şekerleri kalıplardan Squid Game dizisindeki gibi kürdan veya iğne ile kırmadan çıkarın.

Afiyet olsun...

Squid Game'deki numara skandalına farklı yöntem!

İLİŞKİLİ HABER

Squid Game'deki numara skandalına farklı yöntem!
Squid Game dizisinin 218 numaralı oyuncusu Cho-Sang Woo'su (Park Hae Soo) kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Squid Game dizisinin 218 numaralı oyuncusu Cho-Sang Woo'su (Park Hae Soo) kimdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0