Yemek eleştirmeni Vedat Milor'dan yeni 'simit' anketi!

TV programcısı ve yemek eleştirmeni Vedat Milor, Hülya Avşar’ın Türkiye'nin ekonomik durumuyla ilgili yaptığı açıklamaya esprili bir yanıt verdi.

Sık sık sosyal medya hesabından anketler yapan gastronomi yazarı Vedat Milor, bu kez şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar’ın gündem olan “simit” açıklamasının ardından yeni bir anket açtı. Milor, takipçilerine, “Düşünsel deney: Ünlü bir sanatçı olsaydınız ve zor günlerde aşağıdaki simitlerden birini yemeniz gerekseydi, hangisini yerdiniz?” diye sordu.

Milor’un yanıtları arasında “Ankara simidi”, “İzmir gevreği” ve “Kel simit (Kastamonu/Rize)” şıkları yer aldı.

Öğretmen Nuran Çağdaş Ören yaprakları sanata dönüştürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Öğretmen Nuran Çağdaş Ören yaprakları sanata dönüştürdü!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

BİR ÜNLÜ! 2 yıl önce

Zıkkımın Kökükünü Yiyin…Dikkat Ediyorum da İnsanlar “MİDE”si İçin Yaşıyorlar…Bir Taraftan Yiyecek “AŞ” Bulamayanlar Diğer Tarafta da Buldukları “AŞ”I İsraf Edip Çöpe Atanlar…Yazık Çok Yazık…

RTEEBU 2 yıl önce

Uğraştığın saçmalığa bak ne faydası var....

Murti 2 yıl önce

İzmit simidini yememişmi bu vedat?...

İsa SAĞLAM 2 yıl önce

Samsun simidi tek geçerim. Kel simit'te Samsun Çarşamba

adem 2 yıl önce

Vedat milor gibi bir adamın içi boş yorumlar yaparak kamuoyundaki sermayesini harcaması garip. Sen mevzunun içeriğine değilde simide taktıysan senin ben gurmeliğinin içine tüküreyim.

Yorumların Tümünü Okuyun