Ünlü Şef Osman Sezener kimdir ve kaç yaşında? Osman Sezener nerede çalışıyor?

Şef Osman Sezener'in hayatı TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programından sonra gündeme geldi. Mutfak Dostları Derneği, tarafından düzenlenen törende de ödül alan Osman Sezener kaç yaşında, nereli? Osman Sezener'in hayatı ve biyografisi!

Amerika, İtalya ve İstanbul'da önemli mutfaklarda çalışan ve GQ Men ödüllerinde yılın şefi ödülünü alan Osman Sez

ener MasterChef Türkiye'ye konuk şef olarak katılması ile bir kez daha dikkatleri üzerine topladı. Dünya'da ilk kez Türk mutfağını fine diningde İstanbul dışına taşıyan Ünlü Şef Osman Sezener, New York Fransız Mutfağı'nda eğitimini tamamladı.

Şef Yılmaz Öztürk kimdir ve kaç yaşında? Yılmaz Öztürk nerede çalışıyor?İLİŞKİLİ HABERŞef Yılmaz Öztürk kimdir ve kaç yaşında? Yılmaz Öztürk nerede çalışıyor?

Dünya standartlarında bir aşçı olan Osman Sezener, 2010-2016 arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışmıştı. Peki, Osman Sezener kimdir, kaç yaşında nereli? Ünlü Şef Osman Sezener'in hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler.

OSMAN SEZENER KİMDİR?

1982 yılında İzmir'de dünyaya gelen M. Osman Sezener, İzmir Amerikan Lisesi'nden mezun olduktan sonra yiyecek-içecek sektörüyle ilgilendi. Ailesinin yanına gitmeye karar veren Osman Sezener, eğitimine Bilkent Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünde başladı ve hemen ardından New York Fransız Mutfağı'nda eğitimini tamamladı. Yarı Alman yarı Girit köklerinin yardımıyla bu sektörün kendisine verdiklerini harmanlayabileceği inancına adım attı. Kendi deyimiyle “Ailesi sayesinde kalabalık sofralarda 4 öğün yediği harika yemekler” yaratım sürecinde belirleyici oldu.

Abisi Ali Murat Altunmeşe'yi kaybeden Fırat Altunmeşe'den şaşırtan hareket: Alayınız sahte!

İLİŞKİLİ HABER

Abisi Ali Murat Altunmeşe'yi kaybeden Fırat Altunmeşe'den şaşırtan hareket: Alayınız sahte!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0