Bayrama hazırlayabileceğiniz 3 farklı kolay börek tarifi!

Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasında olan börek, bu bayramda kalabalık sofralarda yerini alıyor. Ramazan ayını geride bıraktığımız ilk günün kahvaltısında sizlere özel hazırladığımızı börek tariflerini denemeye ne dersiniz? Hadi gelin bayramda hazırlayabileceğiniz 3 farklı kolay börek tarifine göz atmaya.

"Bayram için hangi börek yapılır?" soruları arama motorunda aratılmaya başlandı. Bizde sizler için üç farklı börek tarifiyle geldik. İç harçlarını dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Bayram sabahı kalkılan ve aile bireyleriyle bol muhabbetli sofraya eşlik edecek üç farklı börek tarifimizle sizlerleyiz. Bayramda hangi böreği yapacağına karar veremeyenler için oldukça kolay ve pratik olan börek tariflerine gelin birlikte göz atalım.

PATATESLİ BÖREK

Yapımı oldukça kolay olan ve lezzetinden asla ödün vermeyen patatesli börek hemen hemen herkesin sevdiği bir börek çeşidi olarak sofralarda yerini alıyor. Bayram için tercih edeceğiniz içi bol patatesli börek damaklarda unutulmaz bir tat bırakacak.

Patatesli Börek

Patatesli Börek

Puf puf kabaran patatesli börek nasıl yapılır? Tam kıvamında patatesli börek tarifiİLİŞKİLİ HABERPuf puf kabaran patatesli börek nasıl yapılır? Tam kıvamında patatesli börek tarifi

SOĞANLI ÇITIR BÖREK

Soğanın lezzetli aromasının börekle buluşması bayramın belki de en vazgeçilmez lezzetlerinden biri olarak adını yazdıracak. Maydanoz ve baharatlarıyla hazırlanan iç harcı, üzerine sürülen yumurta akı ve susamla zenginleştirilir.

Soğanlı Çıtır börek

Soğanlı Çıtır börek

En kolay soğanlı börek nasıl yapılır? Soğanlı börek tarifiİLİŞKİLİ HABEREn kolay soğanlı börek nasıl yapılır? Soğanlı börek tarifi

ÇİĞ BÖREK

Eskişehir mutfağıyla özleşen ve kıymalı iç harcıyla damaklardan unutulmaz bir lezzet bırakan çiğ börek bayramda sabah kahvaltılarınızın baş yapıtı olabilir. Yağ çekmeyen ve tam kıvamında çiğ börek yapmanın püf noktalarını sizler için hazırladık.

Yağ çekmeyen en kolay çiğ börek nasıl yapılır? Tam kıvamında çiğbörek yapmanın püf noktalarıİLİŞKİLİ HABERYağ çekmeyen en kolay çiğ börek nasıl yapılır? Tam kıvamında çiğbörek yapmanın püf noktaları

Afiyet olsun...

Arefe akşamı yatmadan önce 1 bardak içerseniz! Bayramda anında metabolizmayı hızlandırıyor

İLİŞKİLİ HABER

Arefe akşamı yatmadan önce 1 bardak içerseniz! Bayramda anında metabolizmayı hızlandırıyor
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0