Dragon fruit mango nasıl yapılır? Ejder meyvesinin tropik esintisi ile yapılan soğuk içecek

Ejder meyvesinin tazeleyici tadı ile buluşan ve yaz aylarının kurtarıcısı soğuk dragon fruit mango tarifi ile karşınızdayız. Starbucks'ın en sık tüketilen içeceklerinden biri olan dragon fruit mango, malzemeleri ile de oldukça kolay. Ejder meyvesi olarakta geçen bu tropikal lezzet mango ile buluştuğunda damaklarda unutulmaz tat bırakıyor. Peki dragon fruit mango nasıl yapılır?

Yıl boyu tadını çıkarabileceğiniz soğuk bir içeceğe ne dersiniz? Üstelik Starbucks'ın en sık tüketilen içecekleri arasında yer alan bir lezzeti evinizde kolayca yapabileceğinizi söylesek? Ferahlatıcı tadı ile dikkat çeken dragon fruit mango, 5 malzeme ile 4 dakikada hazırlayabileceğiniz enfes bir içecek oluyor. Ejder meyvesi tozu içeceğe pembe bir renk verirken, limonata buzu ise dragon fruit mangoya ekstra tropikal meyve tadı katar. Peki bu oldukça pratik bir şekilde hazırlanan kombinasyonu evinizde yapmak için gerekli malzemeler nelerdir? Gelin paranız cebinizde dururken, kendinizi şımartabileceğiniz enfes dragon fruit mangoyu deneyelim.

Ejder tatlısı nasıl yapılır? Ejder meyvesi görünümünde yapılan bu kolay tatlıya bayılacaksınız!İLİŞKİLİ HABEREjder tatlısı nasıl yapılır? Ejder meyvesi görünümünde yapılan bu kolay tatlıya bayılacaksınız!

dragon fruit mango

dragon fruit mango

DRAGON FRUİT MANGO TARİFİ:

MALZEMELER

¾ fincan limonata
¼ su bardağı beyaz üzüm suyu
2 yemek kaşığı %100 mango suyu
1 çay kaşığı dondurularak kurutulmuş ejder meyvesi tozu

dragon fruit mango

dragon fruit mango

YAPILIŞI

Ejder meyvesi tozu ve üzüm suyunu eriyene kadar çırpın. (Tozun tamamen çözünmesine izin verdiğinizden emin olun. Birkaç dakika sürebilir)

Bir bardağı yarıya kadar buz ve isteğe bağlı olarak doğranmış ejder meyvesi ile doldurun.

Ejder meyvesi toz karışımını dökün.

Daha sonra mango suyu ekleyin.

Limonatayı karışımın içine dökün.

İyice karıştırın ve bir kaşık isteğe bağlı olarak doğranmış ejder meyvesi ekleyin. Hemen servis yapın ve tadını çıkarın!

Afiyet Olsun...

En iyi bahçe şemsiye modelleri nedir? Bahçe ve balkon şemsiye çeşitleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

En iyi bahçe şemsiye modelleri nedir? Bahçe ve balkon şemsiye çeşitleri nelerdir?
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0