Enerjinizi yerine getirecek lezzetli tatlı tarifi! Yulaflı enerji topları nasıl yapılır?

Enerjinizi yerine getirecek hızlı bir tatlı tarifi arıyorsanız bu eşsiz lezzeti denemelisiniz. Malzemelerinin az olması ve hızlı yapılması ile tercih edilen yulaflı enerji toplarını bayılarak yiyeceksiniz. Hadi gelin birlikte enerjinizi yerine getirecek bu lezzetli yulaf toplarını yapalım.

Kış ayının gelmesi ile birlikte kahvemizin yanına enerjimizi yerine getirecek hafif ama bi o kadarda kolay atıştırmalıkları hepimiz isteriz. Hem tatlı olsun hem pratik olsun düşünceleri kafamızda dolaşırken sizler için bu ay yazıya aldığımız yulaflı enerji toplarının lezzetine bayılacaksınız. Kahvenizi yudumlarken ağzınızı tatlandıracak olan yulaflı enerji topları, içerisindeki malzemelerle bi o kadarda yararlı bir atıştırmalık oluyor. Ceviz, kuru kayısı ve biraz tarçının bir araya gelmesiyle oluşan yulaflı enerji topları için tarifi detaylı şekilde aşağıya bırakıyoruz. Şimdiden bol enerjili bir ay dileriz!

YULAFLI ENERJİ TOPLARI TARİFİ:

MALZEMELER

1 su bardağı yulaf ezmesi
5-6 tane ceviz
10 tane kuru kayısı
Biraz tarçın

Üzeri için;

Bitter çikolata ya da Hindistan cevizi

YAPILIŞI

Malzemelerin hepsini robota alın ve çekin.

Ardından bütün malzemeleri ceviz büyüklüğünde yuvarlayın.

Üzerini Hindistan cevizi ya da bitter çikolata ile süsleyin.

Afiyet olsun...

Göbek yağlarını eriten yoğurtlu kayısı kürü nasıl yapılır? Göbek düzleştiren kür tarifi!

İLİŞKİLİ HABER

Göbek yağlarını eriten yoğurtlu kayısı kürü nasıl yapılır? Göbek düzleştiren kür tarifi!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0