İşkembe severler dikkat! Kuzu işkembesi mikroskop altında incelendi

Kuzu işkembesinin mikroskop altında incelenmesi, pek çok kişinin beklentilerini şaşırttı. Araştırmacının yaptığı çalışmada, işkembe ile ilgili düşüncelerin tamamı yok oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kuzu işkembesi, genellikle temizlenmesi ve hazırlanması sırasında bazı sağlık endişelerine sebep olan bir gıda olmasına karşın mikroskop altında incelendiğinde oldukça temiz olduğu ortaya çıktı.

İşkembe severler dikkat!

İşkembe severler dikkat!

Yapılan araştırmada, kuzu işkembesi örnekleri laboratuvar ortamında detaylı bir şekilde incelendi. İşkembenin iç ve dış yüzeylerindeki mikroorganizmaların incelendiği araştırmada, beklenenden çok daha temiz çıktığı ve içerisinde bakteri miktarının oldukça düşük olduğu görüldü.

Bu sonuçlar, kuzu işkembesinin sağlık açısından güvenli bir yiyecek olduğu ile temizleme ve hazırlık yöntemlerinin etkili olduğunu ortaya koyuyor. Araştırma, kuzu işkembesinin güvenilir bir protein kaynağı olabileceğini ve sağlıklı bir beslenme planında yer alabileceğini göstermektedir.

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan Sultan II. Abdülhamid Han paylaşımı! Vefatının 106. yıl dönümü

İLİŞKİLİ HABER

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan Sultan II. Abdülhamid Han paylaşımı! Vefatının 106. yıl dönümü
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0