Dekorasyonda Lagom stili

Evinin dekorasyonunda değişiklik yapmayı sevenlere müjde! Sezonun trendi olan lagom stili dekorasyonu sizler için mercek altına aldık. İşte evinize farklı bir hava katacak lagom stili dekorasyon...

İsviçre kültüründe büyük bir yere sahip olan Lagom felsefesi, ev dekorasyonunda bu sezonun hitleri arasında yerini aldı. Basit görünümden, sade ve şık görünüme dönüştüren Lagom dekorasyon, evinizde ferah bir alan yaratmanıza olanak sağlıyor. Evinizdeki kalabalık görünümü ortadan kaldırmak istiyorsanız Lagom stil dekorasyonu tercih edebilirsiniz. Oturma odasındaki mobilyaları değiştirerek başlayacağınız bu dekorasyon stilinde pastel tonları seçebilirsiniz. Metal detaylı şık bir TV ünitesi ve ahşap orta sehpalarla sezonun trendlerini de evinize taşıyabilir aynı zamanda Lagom stilini evinize uyarlayabilirsiniz. 

Oturma odasında aksesuar kullanmayı seviyorsanız canlı çiçek veya minimal objeleri tercih edebilirsiniz. Cam bir vazonun içerisine yerleştireceğiniz pastel tonlarında olan mor  veya pudra renk bir çiçek koyarak odanızı renkli gösterebilirsiniz. 

Sabun ve deterjan lekeleri nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Sabun ve deterjan lekeleri nasıl temizlenir?
Sezonun yeni trendi kat kat elbiseler

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun yeni trendi kat kat elbiseler
Etno - modern dekorasyon modası

İLİŞKİLİ HABER

Etno - modern dekorasyon modası
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Ebru 5 yıl önce

Merhaba