En şık masa dekorasyonları

Yemeklerin lezzetinin yanı sıra görselliğin göz önünde bulundurulması her kültürde olan ortak bir özelliktir. "Yasemin.com" olarak en şık masa dekorasyonlarını sizler için derledik.

Misafirlerinizin hem midesine hem göz zevkine hitap etmek istiyorsanız "Yasemin.com" olarak düzenlediğimiz masa dekorasyonlarına bakmanızı tavsiye ederiz.

İşte, en şık masa dekorasyonları...

- Su yeşili rengi ile masanızı renklendirebilirsiniz. Aquamarin dekorasyonu olan bu masada  şamdan ve deniz yıldızı gibi çeşitli deniz ürünü süslemelerini de kullanarak sofranızın tasarımını zenginleştirebilirsiniz.

- Masanıza sadelik dekorasyonunu simgeleyen renkleri; mavi- beyaz ikilisini uygulayabilirsiniz. Masanın ortasına konulmuş mini mavi su şişesi ile tabakların üzerine mavi bir peçete koyabilirsiniz. Ayrıca vazonun içine mavi bir çiçeği aksesuar olarak kullanıp kendinizi enerjik bir sofranın içerisinde bulabilirsiniz.

- Sofra dekorasyonlarında en çok kararsız kalındığında başarısızlık olur. Eğer köy havasını seviyor ve evinize bunu rustik dekorasyon olarak yansıtmak istiyorsanız bu rustik masa dekoru tam da size göre. Ahşap bir masanın üzerine koyacağınız kahve tonlarında malzemeleri ve köy yiyeceklerini servis olarak masaya koyarak şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

- Sonbahar-Kış ayına özel olarak ahşap bir masanın üzerine serpilmiş sonbahar yapraklarını dekor olarak kullanabilirsiniz. Tabakların içerisine güzel sözler yazılmış notlar ile farklı bir konsept sunabilirsiniz. Vazoların içerisine konmuş kuru çiçeklerle tam bir kış masası görünümü elde edebilirsiniz.

2018-19 Maskülen ev dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 Maskülen ev dekorasyonu
Cam vazo ev dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Cam vazo ev dekorasyon önerileri
Ucuz ev dekorasyonu için öneriler

İLİŞKİLİ HABER

Ucuz ev dekorasyonu için öneriler

BİR YORUM YAPIN 1

Beyzanur 5 yıl önce

Çok şık ve zarifler..

Toplam 1 beğeni