2019'un en şık küvet modelleri

Tarihteki küvetler mermer veya ahşap gibi malzemelerden yapılırken günümüzün küvet modellerine bakıldığında tasarımının değiştiğini daha modern görsellikler kazandırılırken bir yandan da geçmişe bağlı kalan motifleri de taşıyor.

Küvetler çoğunlukla aile üyelerinin konfor sağlamak veya sağlıkları nedeniyle şifa kazanmak için tercih ettikleri eşya olarak evin değerli parçası olmuştur. 2019'a damga vuran en şık küvet modelleri her ev tarzına uygun olmasıyla evinizin bir köşesinde uyum sağlayacak niteliktedir. İşte, 2019'a damga vuran en şık küvet modelleri...

altın renk küvet

altın renk küvet

2019'UN EN ŞIK KÜVET MODELLERİ

siyah renk küvet

siyah renk küvet

- Son zamanlarda tercih edilen siyah renk küvet modellerinde de yerini alıyor. Ahşap, beyaz tonlarıyla harika uyum sağlayan siyah banyonuzda tasarlanacak ideal bir iç dizayna sahip olabilir. Krem polar cinsinden bir ayak paspası kullanarak daha zengin bir görünüm elde edebilirsiniz.

2019 küvet modeli

2019 küvet modeli

- Hem duş zevkini hem de küvet keyfini aynı anda yaşamak için banyoya iki seçeneğin birden olabileceği şekilde tasarım inşa ettirebilirsiniz. Camekan bir duş ve beyaz küvet bunun için uygun bir seçim olacaktır. Çiçek kullanımı ile mekana canlılık kazandırabilirsiniz.

duvar kağıdı küvet modelleri

duvar kağıdı küvet modelleri

- Küvet keyfini yaşarken tam karşınızda harika bir manzara olmasını arzu ederseniz üç boyutlu deniz veya doğa manzarası koyarak bunu sağlayabilirsiniz. Ortama görsel ferahlık kazandırabilir ahşap bir mekan seçerek tema renkleri ön plana çıkarabilirsiniz.

2019 en şık küvet modelleri

2019 en şık küvet modelleri

- Döşemeli küvetler, geçmişten bu yana Osmanlı motiflerini taşıdığı gibi ortama bir hamam havası da katar.Oldukça estetik duruşu ile şık bir görünüm elde etmenizi sağlarken küvetin renklerinde aksesuar ve duvar kağıdı kullanmaya özen gösteriniz. Yer zemin renginin açık renk olması, döşeme motifli küvetleri taşıma özelliğinde bir zemin seçeneği olacaktır.

Mutfağınızda oturma alanı oluşturacak  dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Mutfağınızda oturma alanı oluşturacak dekorasyon önerileri
Kozalak örgüsü nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Kozalak örgüsü nasıl yapılır?
2019 gri banyo dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

2019 gri banyo dekorasyonu
Mini sehpalar nasıl dekore edilir?

İLİŞKİLİ HABER

Mini sehpalar nasıl dekore edilir?

BİR YORUM YAPIN 0