Maksimalizm stili nedir? Ev dekorasyonu trendleri 2020

Geçtiğimiz yıl, daha spor tarzda dekorasyonlar modayken bu yıl renklerinin ön plana çıktığı daha maksimalist dekorasyonlar moda . Perdeler, halı desenleri, duvar kağıtları, doğal ahşap ve mozaik desenler... Sizler için 2020 sezonunun ev dekorasyon trendlerini araştırdık. İşte 2020 ev dekorasyonu trendleri hakkında tüm bilmeniz gerekenler.

Evinizde yepyeni bir değişiklik mi yapmak istiyorsunuz? Ama bu değişikliğin nasıl olacağına emin değil misiniz? Sizin için bir dizi önerimiz var. 2020 ev dekorasyonu trendlerini takip etmeye ne dersiniz? Popüler olan renk ve model mobilyaları evinize uygulamak, yaşadığınız alanları daha yaşanılır kılmak istemez misiniz? Bunun için sizlere 2020 sezonunun ev dekorasyon trendlerine yakından yer verdiğimiz içeriğimizi sunuyoruz. Eminiz sizler de bu trendleri çok beğenecek ve evinizde uygulamak isteyeceksiniz. Öyleyse 2020 sezonunun ev dekorasyonu trendlerine yakından bakalım:

2020 EV DEKORASYONU TRENDLERİ

2020 ev dekorasyonu trendlerinin başrolü bu yıl için maksimalist dekorasyon stili oluyor. Maksimalist dekorasyon stili; mekanı olduğundan daha dikkat çekici ve gösterişli yapmak, minimalist dekorasyondan ziyade daha büyük ve dikkat çekici eşyaları oda içerisinde bulundurma düşüncesine dayanıyor.

Renkli perde, duvar kağıtları, geometrik ve floral desenler ile gri, yeşil ve bakır renklerinin tercih ediliği bu ev dekorasyonuyla istenilen iddialı görünüm oluşturulmuş oluyor.

RENKLİ PERDELER

Boydan uzun, renkli perde modelleri 2020 ev dekorasyonu trendlerinde öne çıkıyor. Artık salon ve yatak odalarının canlılığı, perdeler sayesinde sağlanmış oluyor. Bbu renkli perdeler, florasal ve geometrik desenlerle de ayrı bir kimlik kazanmış oluyor.

FLORAL DESENLER

Yatak örtüleri, koltuk kumaşları, duvar kağıtları hatta perde desenleri... 2020 ev dekorasyonunda desen ve tasarıma dair ne varsa, başrolünde floral desenler yer alıyor.

GRİ, YEŞİL VE BAKIR RENK DEKORASYON

Hem salon hem de yatak odası dekorasyonunda, hakim olan renkler bu yıl için; gri, bakır ve yeşil tonları oluyor. Her ne kadar gri ve bakır tonları enerjik renkler olmasalar da, ilkbahar ve yaz sezonu için yeşil tonları maksimalist dekorasyonun trend rengi oluyor.

MERMER TV ÜNİTELERİ

2020 mobilya trendleri

2020 mobilya trendleri

Artık alışılagelmiş ahşap mobilyalar ve klasik modeller dışında, bu sene mermer modeller daha hakim oluyor.

SİYAH MUTFAKLAR

2020 dekorasyon renkleri

2020 dekorasyon renkleri

Bu senenin mobilya dekorasyonunda, trend olan renk siyah oluyor. Özellikle mutfaklarda, beyaz karo parke desenleriyle siyahın uyumu oldukça şık duruyor. Bununla birlikte ankastrelerde de siyah renk oldukça dikkat çekici duruyor.

GEOMETRİK DESENLER

2020 ev trendleri

2020 ev trendleri

Desenler konusunda en trend olanlar arasında geometrik şekiller yer alıyor. Halılarda, koltuk kumaşlarında ve yatak ve masa örtülerinde ilk tercih edilen geometrik desenler oluyor.

Evdeki akarlar nerelerde bulunur? Evinizden akarları yok etmek için uygulanan yöntemler

İLİŞKİLİ HABER

Evdeki akarlar nerelerde bulunur? Evinizden akarları yok etmek için uygulanan yöntemler
Karantinada izlenecek en iyi bilim kurgu filmleri

İLİŞKİLİ HABER

Karantinada izlenecek en iyi bilim kurgu filmleri

BİR YORUM YAPIN 0