2019 en kullanışlı mangal modelleri

Yaz aylarında en çok tercih edilen etkinliklerden biri mangal ve barbeküdür. İnsanları bir araya getirip onlara keyifli anlar sunan bu etkinlikler, dekorasyon açısından da oldukça önemlidir. Bir mangal, barbekü satın alırken nelere dikkat edilmeli? Mangal, barbekü partisi nasıl organize edilir? Mangal, barbekü modelleri ve mangal partisi dekorasyonları tüm detaylarıyla birlikte sadece yasemin.com'da!

Sıcak havalarda en büyük etkinliğimiz, yeşil alanlarda mangal, barbekü partileri yapıp hem eğlenmek hem de doğanın tadını çıkarmaktır. Birbirinden lezzetli etlerin, tavukların piştiği, sevdiklerin bir araya geldiği bu etkinlik, dekorasyon açısından değerlidir. Eğer evinizin bahçesinde düzenlenen bir etkinlikse; en iyisinin olması için uğraş verirsiniz. Peki misafirlerinizin oldukça iştahlı bir şekilde anlatacağı, en şık mangal, barbekü partisi için nasıl bir dekorasyon hazırlayabilirsiniz? Bahçenizde nasıl bir dekorasyon uygulayabilirsiniz? En iyi ve en kullanışlı mangal, barbekü modelleri hangi fiyat aralıklarında sahiplerini bekliyor? İçeriğimiz içerisinde tüm bu sorulara yanıt aradık:

MANGAL - BARBEKÜ PARTİLERİ İÇİN DEKORASYON ÖNERİLERİ

Yazın gelmesiyle birlikte ön plana çıkmaya başlayan mangal partileri, özellikle bahçeli eve sahip olanlar için büyük önem arz ediyor. Günün çoğunluğunu bahçelerinde geçiren insanlar, temiz havanın tadına doyasıya varmak istiyorlar. Nitekim kalabalık mangal partileri de bu amaca en uygun olan etkinliklerden. Bu durum bahçenizi yenileyip yeni bir kimlik kazandırmanız konusunda etkili olacaktır.

Öyleyse şimdi mangal ve barbekü partilerinizde uygulayabileceğiniz dekorasyon önerilerine yakından bakalım:

mangal barbekü modelleri

mangal barbekü modelleri

- Doğru mangal seçimi: Konseptinizin başrolü olan mangalınızı, barbekünüzü en iyi şekilde seçmeniz gerekir. Misafir sayınıza göre seçmenizi önereceğimiz mangalınız, barbekünüz stil olarak da bahçenize uygun olmalı. 

- Oturma alanları: Sandalyelerle çevrili masanız tabaklarınızla dolup taşmış olur. Bu alandan ayrılıp, et-tavuk yenmiş tabakların görüntüsünden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bu sebeple bahçenize bir oturma alanı oluşturun. Bu alanda kahvelerinizi ve serin meyva sularınızı içebilirsiniz.

- Uygun yemek takımları: Masanıza şıklık katacak, renkli ve bahara uygun desenli takımlar kullanın. Çiçek tasarımlar ve mavi, yeşil renk tonları oldukça şık olacaktır.

MANGAL VE BARBEKÜ MODELLERİ VE FİYATLARI

mangal gittigidiyor

mangal gittigidiyor

AKAKÇE: 125 TL

GİTTİ GİDİYOR: 719 TL

profesyonel mangal modelleri

profesyonel mangal modelleri

HEPSİ BURADA: 270 TL

HEPSİ BURADA: 979 TL

barbekü modelleri

barbekü modelleri

TEKZEN: 105 TL

TEKZEN: 120 TL

n11 mangal

n11 mangal

TEKZEN: 380 TL

N11: 390 TL

BİR YORUM YAPIN 0