2019 yılının salon perde modelleri

Bir evi en şık gösteren şey perdedir. Evinize farklı bir kimlik kazandıran perdeler için birçok dekorasyon seçeneği mevcuttur. Bu dekorasyonlar uygulandığı taktirde istenilen salon, yatak odası ve mutfak kimliği oluşturulabilir. 2019'un en şık perde dekorasyon önerileri ve modellerini tüm detaylarıyla haberimiz içerisinde ele alındı. 2019 perde modası ve dekorasyonunda öne çıkan fikirler, tüm detaylarıyla haberimiz içerisinde.

Bir evin kimliğini değiştiren, farklı bir hava kazandıran hatta renklendiren en önemli dekoratif parça perdelerdir. Evinizi hem şık hem de gösterişli kılan perdeler, birçok model çeşidiyle ünlü markaların kataloglarında yer alır. Bu farklı modelleri seçip onlardan şık bir dekorasyon oluşturmak ise sanıldığı kadar kolay olamayabiliyor. Bu durumu zorlaştıran en temel durum; çeşitlilik ve doğru dekorasyonu oluşturma konusundaki eksik bilgiler... Sizler için; perdelerinize özel dekorasyon önerilerini ve sezonun perde modellerinin fiyat aralıklarını derledik. Bir perde, odayı olduğundan daha gösterişli de kılabilir daha sönük de. Bu nedenle; perde seçerken ve dekorasyon oluştururken çok dikkatli olmak gerekir. Bu anlamda salon dekorasyonuna özel perde modelleri de bulunur. Spor perde, fon perde, fransız tül perde bunlardan bazılarıdır... Peki bunca çeşidi olan ve evlerimizin kimliği konusunda önem arz eden perdeler için nasıl bir dekorasyon uygulanabilir? 

2019 en şık perde dekorasyon önerileri

2019 en şık perde dekorasyon önerileri

2019 EN ŞIK PERDE DEKORASYON ÖNERİLERİ

Bir perde seçerken ve dekorasyonunu yaparken; salonunuzun temasını belirlemeniz en önemli nokta olacaktır. Spor mu yoksa gösterişli ve ağır bir salon mu? Bunda karar kıldığınız anda perdenizi de seçmiş olabilirsiniz. 

yeni perde modelleri 2019

yeni perde modelleri 2019

Sonrasında kullanacağınız renklere yönelin. Renklerin anlamları konusunda önerilen; sakin renk ve tonlar olabilir. Peki bu tonlar hangileridir derseniz cevap; krem, soft tonda yeşil ve turuncu renkler olacaktır. Kırmızı ve siyah renkler ise daha ağır bir ortam oluşturulmasını sağlayacaktır.

Bir salonun ruhunu belirleyen perdeler olduğu için renk aritmatiğinde de bu noktaya değinilmelidir. Yani seçilen rengin salonun havalı mı yoksa sade mi olacağı konusunda belirleyici etken olduğu asla unutulmamalıdır.

perde modelleri 2019

perde modelleri 2019

Eğer vintage ve klasik tarzda bir model tercih ederseniz de fransız model dediğimiz tül perde modellerini kullanın. Böylelikle salonunuza şık ve zarif bir görüntü kazandırmış olursunuz.

2019 PERDE MODELLERİ

en son çıkan perde modelleri

en son çıkan perde modelleri

TAÇ: 111 TL - 135 TL

2019  taç tül perde modelleri

2019 taç tül perde modelleri

TAÇ: 135 TL - 270 TL

salon perde modelleri 2019

salon perde modelleri 2019

LINENS: 97 TL - 60 TL

spor perde modelleri

spor perde modelleri

LİNENS: 331 TL - 126 TL

En iyi bulaşık makinesi hangisi? 2019'un en iyi bulaşık makinesi modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi bulaşık makinesi hangisi? 2019'un en iyi bulaşık makinesi modelleri

BİR YORUM YAPIN 1

Semiha 4 yıl önce

En yukarda sandalye ve resimlerle çekilmiş bir perde vaar. Nerden öğrenebilir miyim. Mavi