2019 Madame Coco piknik seti modelleri ve fiyatları

Ev alışverişinde en çok tercih edilen mağazalardan biri olan Madame Coco'da alışveriş yaparken, yaza özel birçok detay bulursunuz. Bunlardan biri de hafta sonlarımızı değerlendirmek için tercih ettiğimiz pikniklere özel olarak tasarlanan piknik setleri. Birbirinden renkli saklama kapları, tabaklar, çatal, bıçak ve kaşık setleri, bardaklar... İçeriğimizde; Madame Coco'nun 2019 yaz kreasyonunda farklı renk ve tasarımlarla karşımıza çıkan piknik setlerine yakından bakıyoruz.

Madame Coco, mutfak, salon, banyo ve ev aksesuarı alışverişlerinde en çok tercih edilen mağazalardan biri. Sayısız çeşit ve modelle, tüketicilerine zengin bir vitrin sunan Madame Coco'nun 2019 yaz kreasyonunda piknikler için hazırlanan birbirinden farklı setler bulunuyor. Her renkte üretilen bu setler içerisinde; saklama kapları, tabaklar, bardaklar ve çatal, kaşık, bıçak modelleri bulunuyor. Sizlere hem bu modelleri hem de ürünlerin sahip oldukları, kullanımı kolaylaştıran özelliklerini derledik. Piknik sepeti hazırlamayı keyfe dönüştüren, kırlarda renk şöleni yaşatan bu modellere yakından bakalım: 

madame coco piknik seti

madame coco piknik seti

2019 MADAME COCO PİKNİK SETİ MODELLERİ VE FİYATLARI

Yaz döneminde en çok tercih edilen etkinlik pikniklerdir. Ailecek gidilen ve renkli görüntülerin yaşandığı piknikler için birbirinden farklı dekoratif ürünleri bulunmakta. Nitekim Madame Coco ürünlerinde de piknikleriniz için birbirinden farklı ürünler bulunuyor. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçireceğiniz pikniklerinizde bu ürünler renk katacak.

madame coco piknik seti 32 parça

madame coco piknik seti 32 parça

MADAME COCO: 60 TL

MADAME COCO: 60 TL

Madame Coco'nun piknik setleri, doğayı temsil eden renklerden yola çıkılarak hazırlanmış durumda. Hafif olmaları sayesinde kolay taşınma rahatlığı sağlayan setler, kırmızı, mavi, yeşil vb. birçok canlı renkle dikkat çekiyor.

madame coco 32 parca piknik seti

madame coco 32 parca piknik seti

MADAME COCO: 60 TL

MADAME COCO: 60 TL

32 parçadan oluşan set, 6 kişilik bir piknik için oldukça ideal oluyor. Set içerisinde tabak, çatal, kaşık, bıçak ve bardak dışında saklama kapları da bulunuyor. Bu kaplar, kilitlenme özellikleriyle yiyeceklerin daha rahat taşınmasını sağlıyor.

madame coco indirim

madame coco indirim

Pratik kağıt bebek tatlısı tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Pratik kağıt bebek tatlısı tarifi

BİR YORUM YAPIN 0