Makyaj süngerlerinizi çöpe attıracak buluş

Makyaj aksesuarlarına her gün bir yenisi ekleniyor. Son eklenen ürün ise şeffaf makyaj süngeri. Şeffaf makyaj süngeri nedir ne işe yarar?

Makyaj yaparken en çok kullandığımız şey fırçalardır. Son zamanlarda bu makyaj fırçalarının pabucunu dama attıracak süngerler piyasaya sürülüyor.

Makyaj süngerleri ürünü cilde daha doğal uygulayarak kendi tenimizmiş gibi gösteriyor. Ama fırçalara göre bakımı daha zor. Süngeri her uygulamadan önce ıslatmak gerekiyor ve sık sık yıkamamız lazım.

Süngerler ıslak kaldığı zaman küflenerek bakteri üretimine daha elverişli olduğu için firmalar şeffaf makyaj süngeri üretti.

Silisponge sünger nedir?

Silikon makyaj süngeri normal süngerler gibi ürün emmiyor ve ürünü doğrudan cilde uyguluyor. Bu sebepten dolayı daha kapatıcı ve yoğun uygulama sağlıyor. Ama doğal görüntüden de ödün vermeden pürüzsüz bir cilt sunuyor. 

Şeffaf olmasından dolayı küflenmede söz konusu olmuyor ve içerisinde küf yada bakteri üredi mi? sorusunu aklımıza getirmiyor. Ürünün temizliği ise çok kolay çünkü sünger ürün emmediği için yüzeyinde ürün kalmıyor.

Şeffaf makyaj süngerleri henüz Türkiye pazarına gelmedi ama şimdiden büyül ilgi görmeye başladı.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0