Fito kremin cilde faydaları! Fito krem nasıl adım adım kullanımı / Fito krem işe yarıyor mu?

Cildinizdeki lekeleri gidermek aynı zamanda sivilce gibi sorunları ortadan kaldırılmak için krem arayanların sık sık karşısına çıkan Fito krem, son zamanların en çok tercih edilen ürünü oldu. Yalnızca eczanelerde satılan ve görünümüyle dikkat çeken Fito krem ne işe yarar? Fito kremi kimler kullanmalı? Fito krem ne kadar? Fito krem nasıl kullanılıyor? Merak ettiğiniz tüm soruların yanıtı açık bir şekilde yazımızda.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son zamanların en çok konuşulan Fito kremi 40 gramlık tüplerde satılıyor. Yalnızca reçete ile satılan bu kremin etken maddesi Buğday ekstresi (triticum vulgare) ve etilenglikol monifenil eter olan ve  genel olarak lavanta esansıdır. Cilt bakım uzmanlarının sık sık önerdiği bu krem, cildin hücrelerinin kendilerini yenilemesine yardımcı oluyor. Özellikle ciltte oluşacak herhangi bir hasarın iyileştirilmesi için kullanılan kremlerden olan Fito Krem, mutlaka uzman bir doktor tarafından önerilerek kullanılması gerekir. Cilt üzerinde kısa sürede gösterdiği etki sayesinde yüzeysel problemleri gideren Fito krem, aynı zamanda kısa sürede cilt dokusunun yenilenmesini sağlıyor. 

Madecassol krem ne işe yarar? Madecassol kremin kullanımı nasıl olur? Madecassol kremin fiyatıİLİŞKİLİ HABERMadecassol krem ne işe yarar? Madecassol kremin kullanımı nasıl olur? Madecassol kremin fiyatı

Fito krem

Fito krem

Günlük hayatınızda yaşadığınız olumsuz durum ardından sıklıkla adını duyabileceğimiz bu krem, hızlı etkisi sayesinde yaraları veya izlerini ortadan kaldıracaktır. Vücudun herhangi bir bölgesinde, cilt üzerinde oluşacak her türlü hasarın ve yaranın giderilmesi için tercih edilen ilk krem olması da, bu sayede gerçekleşmektedir.

FİTO KREM NE İŞE YARAR?

  • - Fito krem ile sivilce izlerine yok edebilirsiniz; Sivilcelerden kurtulmak için fito kremi günde 1 defa temiz cilde uygulamanız yeterlidir.
  • - Su çiçeği rahatsızlığı sonrası oluşan kızarıklıkların giderilmesini sağlayan Fito krem, düzenli kullanıldığında cildin renk eşitsizliğini de giderir. 
  • - Yara tedavisinde derin kesiklerde, ameliyat yaralarında, deri hasarlarında, kaza sonucu oluşan cilt hasarlarında doktorların önerdiği bu krem, cildin kısa sürede kendini yenilemesi sağlar.

Fito Krem Kullananlar

Fito Krem Kullananlar

Hametan krem ne işe yarar? Hametan krem evde kullanımı! Hametan farklarıİLİŞKİLİ HABERHametan krem ne işe yarar? Hametan krem evde kullanımı! Hametan farkları
Fito krem dudak kurumasında, dudak çatlaklarını iyileştirmede çok etkili bir kremdir az miktarda dudağa sürerek dudak çatlamasının ve dudak kurumasını rahatlıkla yok edebilirsiniz. Dudaklara çok az sürülmemeli ve asla yutulmamalıdır.

- Fito krem cilt lekeleri ve sivilcelerin bıraktığı lekeleri yok etmede çok etkilidir. Cildi yenileyen bu kremi düzenli olarak lekeli olan bölgeye ince tabaka halinde masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

- Epilasyon ve lazer sonrası oluşan tahribatı en aza indirmek için Fito krem kullanabilirsiniz.

PEKİ FİTO KREM NASIL KULLANILIR?

Fito krem cildin her yerinde olduğu gibi yüze de rahatlıkla sürülebilir. Kremi problemli bölgeye en az 2 defa sürün. Kremi sürüp ovalayarak yedirin.  Ameliyat yarası derin kesik, çizik var ise bir gazlı bezle kapatmak gerekmektedir. Daha sonra tekrar krem sürülmeden önce mutlaka su ile temizlenmeli ve krem sürülmelidir.

FİTO KREMİN YAN ETKİLERİ VAR MIDIR?

Aşağıda yer alan yan etkiler bu kremi kullan kişiler çok nadir bir şekilde görülmüştür. Ancak siz uzmana danışmadan kesinlikle cildinize uygulamayınız.

- Vücudun her hangi bir yerinde şişlik
- Ağız ve boğazda şişlik ve yutkunmada zorluk
- Nefes alıp vermede zorluk
- Karın ağrısı

Fito krem nasıl kullanılır

Fito krem nasıl kullanılır

FİTO KREM NE KADAR?

Fito krem etkisi büyük ama fiyatı küçük yara ve yanık kremlerinden biridir. Fito krem fiyatı ise; 132,34 'dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın!

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 147

Elif 1 ay önce

Epidermis yani derinin en üst kısmının iyileşmesini sağlıyor. Ben yüzümdeki sivilcelerden kalmış yaralara sürüyorum, diğer kremler gibi emilmektense derinin yüzeyinde kalıp üst kısmını iyileştiriyor gibi. Yatmadan önce sürerseniz sabah kalktığınızda yarı iyileşmiş kabuklu bir görüntü oluyor. Yani yaraları kapatmaya yarıyor bence. Kabuğun altında kalan kısım hemen iyileşmese de, onu vücut kendi halledecektir. Yara olan her yere sürülebilir ama kıyafete sürülürse etkisi azalıyor. Yüzünüze sürerseniz gece sırt üstü yatmaya dikkat edin ve yastığa sürülürse daha fazla sivilce olmaması için yastık kılıfınızı değiştirin derim.

Toplam 1 beğeni

ayşenur 1 ay önce

bende bu kremden var ama tüm yüzüme uyguladığımda çok yağlı bir tabaka oluyor rahatız ediyor. Bir de nemlendirici krem sürdükten sonra lokal olarak lekelerimin olduğu yere sürebilir miyim

Toplam 1 beğeni

Sema 3 ay önce

Dermapen yaptim yüzüne bana Fito kremi önerdiler ama kaşınıyor yüzüm neden

Toplam 1 beğeni

Zeynep 5 ay önce

Koltuk altımda çok fazla kararma var uzun yıllardır Bi çözüm bulamadım ne yapmam laxim tesekkurler

Toplam 1 beğeni

Zeynep 5 ay önce

Koltuk altında kararma var çok fazla ve uzun yıllardır

Yorumların Tümünü Okuyun