Aydınlık bir cilt için nasıl bakım yapılmalı?

Pürüzsüz ve aydınlık cilt her kadının hayalidir. Cilt beyazlığını korumak için iğneli operasyonlar yerine piyasada bulunan ürünlerden faydalanabilirsiniz.

Luminesce markasının cilt aydınlatıcı jeli ile pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz. Nemlendirici formülü, cilt tonunu eşitlerken özel formüle edilmiş içeriğiyle cildinizdeki renk farklılıklarını ortadan kaldırmaya yardımcı olur. 

Ürün, Askorbil Glikozit, Niasinamid, Traneksamik Asit, Kandil çiçeği özütü, Tremella Fuciformis (Gümüş Kulak) mantarı özütü gibi dikkatle seçilmiş bileşenler içerir. 

Luminesce Cilt Aydınlatıcı 30 ml. / 454,98 TL

Cilt bakımında maskelere önem veriyorsanız English Home firmasının içeriğinde inci tozu bulunan maskelerini tercih edebilirsiniz. İnci tozu ile zenginleştirilmiş Black - Pink - White maskeler ile cildinizi uygun fiyata incinin zarafeti ile buluşturabilirsiniz. 

Arındırıcı Soyulabilir Siyah Maske / 14.99 TL

Maske, inci tozu, niacinamide, özel bitki özleri karışımı ve salisilik asit ile zenginleştirilmiş içeriğiyle cildi canlandırır, derinlemesine temizlik sağlayarak siyah nokta oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Aynı zamanda cilde ferahlık ve canlılık vererek özel bakım yapar. Cilde canlı ve ışıltılı bir görünüm kazandırır.

Canlandırıcı Soyulabilir Pembe Maske / 14.99 TL

İnci tozu, niacinamide, antioksidan nar ekstraktı ve E vitamini ile cildi arındırırken dış etkenlerden korumaya yardımcı olur. İçeriğindeki kafein ile canlılık ve ışıltı verir. 

Nemlendirici Soyulabilir Beyaz Maske / 14.99 TL

Maske, inci tozu, niacinamide ve hylüronik asit ile zenginleştirilmiş özel formülü ile cildi arındırırken ihtiyaç duyduğu nemi sağlar. Cilde canlı, yumuşak ve ışıltılı bir görünüm kazandırır. 

BİR YORUM YAPIN 0