Kirpik lifting nedir, nasıl uygulanır? Kirpik lifting kirpiklere zararlı mı?

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz kirpik lifting sosyal medyada aynı zamanda daha birçok güzellik merkezinin ilgi odağı haline geldi. Gerek pahalı gerekse uygun fiyata yapılan bu uygulama kirpiklerin uzun ve daha belirgin görünmesi için yapılıyor. Peki kirpik lifting nasıl yapılır? Kirpik lifting uzun süre kalıcı mıdır? Kimler bu uygulamayı yaptırabilir? Tüm bu soruların yanıtı haberimizin detaylarında.

Kirpik lifting, kirpiklerin belirli bir süre boyunca daha uzun ve hacimli görünmesini sağlayan bir güzellik uygulamasıdır. Sadece doğal kirpiklerin köklerine uygulanan bu uygulama keratin bakımı olarak da bilinmektedir. Gerek sosyal medyada gerekse günlük hayatta adını sıkça duyduğumuz kirpik lifting, kesinlikle zararlı bir madde kullanılmaksızın hijyenik ortamlarda yapılmalıdır. Uygulamada kullanılan malzemelerin hepsi göz sağlığı açısından uygun olması gerekir. Kirpik lifting uygulaması sırasında veya sonrasında kirpiklerde herhangi bir dökülme olmaz. Yaklaşık 45 dakika süren bu uygulamanın ayrıntıları sadece yasemin.com'da!

kirpik lifting

kirpik lifting

Kirpik serumları ne işe yarar? Kirpikleri uzatan en iyi serumlarİLİŞKİLİ HABERKirpik serumları ne işe yarar? Kirpikleri uzatan en iyi serumlar

PEKİ HANGİ DURUMLARDA KİRPİK LİFTİNG UYGULAMASI YAPILIR?

- Özellikle seyrek ve hacimsiz görünen kirpiklerin yapısını değiştirmek için bu uygulamayı tercih edebilirsiniz. 

- Günlük hayatınızda makyaj yapmadan sadece dolgun ve hacimli kirpiklerinizle göz kamaştırabilirsiniz.

Kirpik lifting nedir

Kirpik lifting nedir

KİRPİK LİFTİNG UYGULAMASI NASIL YAPILIR?

Kirpik lifting uygulaması öncelikle kirpiklerinizin uzunluğuna göre S-M-L olmak üzere 3'e ayrılan ped yapıştırılarak başlanır.

Sonrasında kirpiklerin tek tek ayrılarak cımbızla yapıştırıp kıvrık hale gelmesi sağlanır. 1 numaralı bakım ürünü sürülerek 15 dakika bekledikten sonra keratin işlemi gerçekleştirilir.

20 dakika daha beklettikten sonra pedler çıkarılıp son bakım ürünü sürülerek işlem tamamlanır. 

Kirpik nasıl takılır? Takma kirpik takmanın püf noktaları nelerdir?İLİŞKİLİ HABERKirpik nasıl takılır? Takma kirpik takmanın püf noktaları nelerdir?

kirpik lifting ne kadar kalıcıdır

kirpik lifting ne kadar kalıcıdır

KİRPİK LİFTİNG DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

  • Kirpikleri 2-3 ay kadar süreyle kalıcı bir şekilde kaldırma ve kıvırma işlemi olarak özetlenen bu yöntemi yaptırmadan önce mutlaka unun kimyasal bir işlem olduğunu ve hassas ciltlerde bazı reaksiyonlara yol açabileceğini göz önünde bulundurmalısınız.
  • Kirpik liftingi uygulamasından önce göz makyajını kusursuz bir şekilde temizlendiğinden emin olmalısınız. Bu uygulamanın kalıcılık süresinin kişiye göre farklılık göstereceğini unutmamalısınız.
  • Uygulama sonrası kirpikler kuruduktan sonra yüzünü yıkayabilir ama göz makyajı yapmak ve maskara uygulamak için en az 12 saat beklemenizde fayda var.
Penye şal nedir ve nasıl bağlanır? 2021 en güzel penye şal modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Penye şal nedir ve nasıl bağlanır? 2021 en güzel penye şal modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Derya Richmond 5 yıl önce

Ben yıpranmış saçların içine koyup keratin patentli saç bakım setini almıştım biraz arttı artan kısmını şu anda kirpiklerime Lifting uygulaması yapıyorum inanılmaz memnun kaldım düşünün bir kere hiç para harcamadan çok iyi sonuç aldım zaten kirpiklere bir damla keratin yetiyor bir damlada keratin yağı kullanıyorum Süper oluyor

Toplam 15 beğeni