Kapatıcılığı en yüksek fondötenler

Cildinizdeki tüm kusurların kapanmasını ve cildinizin pürüzsüz görünmesini istiyorsanız kapatıcılığı yüksek fondötenler kullanabilirsiniz. Sizler için piyasadaki kapatıcılığı en yüksek fondötenleri araştırdık. İşte cildi kusursuz gösteren yüksek kapatıcı özellikli fondötenler...

Cildinizin sağlıklı ve dinç görünmesi için pürüzsüz gösteren fondötenleri tercih edebilirsiniz. Ancak mükemmel bir görünüm elde etmek istiyorsanız ten renginizle aynı tonda bir ürün seçmelisiniz. Kapatıcılığı yüksek fondötenler cilt üzerindeki lekeleri ve kusurları gizlese de gözenekleri tıkayarak daha büyük cilt problemlerine yol açabilir. Sizler için kozmetik sektörünün kapatıcılığı en yüksek fondötenleri araştırdık.

İşte kapatıcılığı en yüksek fondötenler...

1-Chanel Vitalumiere Fluide Beige - 225,00 TL

Chanel Vitalumiere Fluide Beige, tüm cilt tipleri ile uyumlu yüksek kapatıcılı bir fondötendir. İçerisindeki SPF 15 koruyucu sayesinde gün boyu cildinizi zararları güneş ışınlarından korur, yağsız olması sebebiyle mat bitiş sağlar. 

2- Giorgio Armani Maestro Fusion Make Up - 260,00TL 

Giorgio Armani Maestro Fusion Make Up, cilt tonunuza uygun bir seçim yaptığınızda kusursuz bir görünüm sağlıyor. Eğer siz de tüm kusurlarınızı gizlemenin yanı sıra doğal bir görüntü elde etmek istiyorsanız bu fondöteni kullanabilirsiniz. 

3- Lancôme Teint Idole Ultra Wear - 240,00 TL

Lancôme Teint Idole Ultra Wear, doğal makyaj yapmayı sevenlerin en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Ciltteki tüm lekeleri doğal bir şekilde gizleyen Lancome'nin bu fondöteni cildinizin kadifemsi bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. 

4- Nars All Day Luminous Weightless Foundation - 205,00 TL

 

Nars All Day Luminous Weightless Foundation, ciltteki tüm kusurları kapatırken aynı zamanda cildin hava almasını sağlıyor. Bu sayede gün boyu kalıcılığını koruyan bu ürünü hem tekrar tazelemek gerekmiyor hem de cildin hava almasını sağlayarak cildi besliyor.

Estée Lauder Double Wear fondöten incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Estée Lauder Double Wear fondöten incelemesi
Yok gibi makyaj nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Yok gibi makyaj nasıl yapılır?
Nikah şapkası yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Nikah şapkası yapımı
Ev kiralarken nelere dikkat edilmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Ev kiralarken nelere dikkat edilmeli?
Fondöten uygularken nelere dikkat etmelisiniz?

İLİŞKİLİ HABER

Fondöten uygularken nelere dikkat etmelisiniz?

BİR YORUM YAPIN 0