L’oreal Paris şeker peelingleri ürün incelemesi

L'oreal Paris kozmetik markası, cildin pürüzsüz olması ve siyah noktalardan arınması için özel şeker formülasyonlu yeni ürünler çıkardı. "Bebeksi pürüzsüzlük" sloganı ile tanıttığı şeker peelinglerini sizler için detaylı inceledik. İşte L'oreal Paris şeker peeling incelemesi...

Dünyaca ünlü kozmetik markası L’oreal Paris, cildin ölü derilerden ve siyah noktalardan arınması için üç farklı yeni ürün çıkardı. Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz L’oreal Paris şeker peelinglerini sizler için inceledik. 

İşte L’oreal Paris şeker peelingleri ürün incelemesi:

1- SİYAH NOKTA KARIŞI ŞEKER PEELİNGİ / 29,90 TL
 

Kivi özü ve kivi tohumlarını içinde barındıran bu peelingin kıvamı jöle gibi. Muhteşem kokusu var, tanecikleri diğer şeker peelinglerine göre daha az, cilt üzerinde nemli ve ışıltılı bir his bırakıyor. Porselen gibi bir cildi olması isteyenlerin ten makyajından önce kullanması gereken bir ürün. Siyah nokta karşıtı olarak çıkarılan bu peeling, siyah noktaları derinlemesine temizlerken aynı zamanda gözeneklerin açılmasını sağlıyor.

2- BESLEYİCİ ŞEKER PEELİNGİ 29,90 TL

Cildin kuru ve cansız görünümünü ortadan kaldıran muhallebi kıvamında muhteşem bir ürün. İçerisinde bulunan ceviz yağı ve %100 şeker sayesinde ışıltılı cilde kısa sürede kavuşabilirsiniz. L'oreal Paris'in şeker peelinglerinin en güzel yanı dudaklar için de uygun olması. Bu peelingleri dudaklarınızdaki ölü derileri yok etmek içinde kullanabilirsiniz. Özellikle mat bir ruj uygulamadan önce besleyici özlü şeker peeling uygulayarak çizgilerin dolmasını engelleyebilirsiniz.  

3- IŞILTI CANLANDIRICI ŞEKER PEELİNGİ 29,90 TL



Işıltı canlandırıcı şeker peelingi, diğer ürünlere göre daha yoğun parçacıkları içerisinde barındırıyor. Bu sayede cilt üzerindeki pürüzleri de yok ediyor. Ancak bir çok kullanıcı, şeker ve balı karıştırarak evde de yapılabileceği hakkında eleştirilerde bulunmuş. Kısa sürede sağlıklı ve ışıl ışıl bir cilt hayal ediyorsanız bu ürünü makyaj öncesinde uygulayabilirsiniz. 

- Ürünlerin tamamı 50 ml. gramaja sahip. Hepsinin ortak özelliği ise nemlendirici etkili olmaları.

Uygun fiyatlı makyaj bazı önerisi

İLİŞKİLİ HABER

Uygun fiyatlı makyaj bazı önerisi
Sharon Stone'un güzellik sırları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Sharon Stone'un güzellik sırları nelerdir?
100 TL'ye makyaj çantası hazırlama rehberi

İLİŞKİLİ HABER

100 TL'ye makyaj çantası hazırlama rehberi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Aslıhan 5 yıl önce

Pek sevemedim sanki ya ikilemde kaldım,memnun olan var mı?