Çatlak geçiren en etkili krem hangisi? En iyi ve etkili çatlak kremleri

Vücudunuzun belirli bölgelerinde oluşan çatlakları gidermek için piyasada bulunan etkili çatlak kremlerini kullanabilirsiniz. Sizler için en iyi ve en etkili çatlak kremlerini araştırdık. İşte çatlakları kısa sürede geçiren kremler...

Çatlak, cildin ani değişikliklere maruz kalması sonucu deri altındaki damarların ortaya çıkmasıdır. Genellikle ilk başta kırmızı renkteyken daha sonra gri veya beyaz renge doğru döner. Genetik yapı farklılıkları nedeniyle çatlakların oranı kişiden kişiye değişir. Özellikle anne adaylarının hamileliğin son zamanlarında yaşadığı bu sorun, aşırı kilo alıp verme ve şok diyetler sonrasında da meydana gelebilir. Oluşan bu çatlakları gidermek için piyasada bulunan etkili kremleri kullanabilirsiniz. Bu yöntem herhangi bir tıbbi bilgi gerektirmez.  Kısa sürede çatlak problemini ortadan kaldıran ürün önerisi sadece yasemin.com'da!

Kilo alıp vermekten oluşan çatlaklara iyi gelen yöntem! Beyaz çatlak izleri nasıl geçer?İLİŞKİLİ HABERKilo alıp vermekten oluşan çatlaklara iyi gelen yöntem! Beyaz çatlak izleri nasıl geçer?

ÇATLAK GİDEREN KREMLER

  • 1-Bonie Çatlak Kremi / 39,90 TL

Bonie Çatlak Kremi

Bonie Çatlak Kremi

Özellikle anne adaylarına doktorlar tarafından daha çatlaklar oluşmadan önerilen bu krem, oluşan çatlakların renklerinin görünümünü kısa sürede azaltıyor. Diyete başlamadan önce çatlak oluşmaması için de kullanabilirsiniz. Kullananlar tarafından %96 oranında başarı sağladığı söyleniyor.

  • 2- Lierac Çatlak kremi 298,90 TL

 Lierac Çatlak kremi

Lierac Çatlak kremi

Aşırı kilo kaybı sonrasında karın bölgesinde oluşan çatlakları kısa sürede geçiren mucizevi krem. Cildin eski görünümüne  dönmesine yardımcı olarak, içerisinde bulunan sarmaşık özü sayesinde yeni çatlakların oluşmasını engelliyor.

  • 3-Mustela Maternite Stretch Marks Prevention 174,00 TL

Mustela Maternite Stretch Marks Prevention

Mustela Maternite Stretch Marks Prevention

Hamileliğin 4. ayından itibaren kullanılması önerilen bu krem, cildin lif üretmesine yardımcı olarak oluşan çatlakları kısa sürede yok eder. Aynı zamanda nemlendirerek cildin yumuşak olmasını sağlar.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Sedef kileli 3 yıl önce

Bu ürünler her yerde yazan ürünler. En iyisi lierac deniyor ama ben ilk hamileliğimde onu kullandım hiç memnun kalmadım. Çatlağımda oldu birkaç tane.cildi hiç nemlendirmiyor hemen kuruyor. 2.hamileliğimde Erofel Çatlak Kremi ni keşfettim. Yeni bir marka. Bütğn markalara bin basar. Sıfır kimyasal bir kere, sadece doğal yaplardan oluşuyor. 2.hamileliğimde hiç çatlağım olmadı hatta önceki hamileliğimde olan çatlakların görünümü aşırı azaldı. Dopum yapalı 4 ay oluyor ama ürünü hala eski çatlak olan bölgelerime kullanıyorum. Sırf matka diye herkes bunları alıyor. Erofel efsane bir krem. Herkese öneririm