Alexandrite Lazer epilasyon yöntemi nasıl uygulanır? Alexandrite Lazer epilasyon yapanlar

Vücudunuzdaki istenmeyen tüyleri azaltmak için yaklaşık 20 yıldır kullanılan lazer ışın teknolojisine her gün bir yenisi daha ekleniyor. Ancak bu adımda dikkat etmeniz gereken en önemli şey hangi yöntemi kullandığınızdır. Sizlere son yıllarda kadınların sık tercih ettiği ve memnun kaldıkları Alexandrite Lazer yöntemini mercek altına aldık. İşte tüm ayrıntılarıyla Alexandrite Lazer uygulaması...

Hormon bozuklukları, ilaç kullanımları veya yanlış yöntemler nedeniyle tüyleriniz garip bir şekilde yoğun hatta baş edemeyeceğiniz bir hale gelebilir. Bu durumda son yıllarda en çok kullanılan ve kadınların adeta umut kaynağı haline getirdikleri lazer epilasyonları araştırabilirsiniz. Bugünkü hazırladığımız yazıda lazer epilasyon yöntemleri arasında yer alan Alexandrite'nin ayrıntılarını yani Alexandrite Lazer nedir, nasıl yapılır, acıtır mı, tamamen bitiriyor mu, mikrop kapma ihtimali nedir, fiyatları nelerdir aynı zamanda cilde zararı var mıdır ve hangi bölgelere uygulanır? araştırarak sizlere sunuyoruz.

Alexandrite Lazer, acısız ve ağrısız bir şekilde belirli seans aralıkları ve dereceyle yapılan bir lazer ışın yöntemidir. Belirli dalga boylarındaki lazer ışını, hedef yapıdaki (kıl kökü, damar, leke) renk içeren maddeleri yok etmek için uzman doktorlar tarafından yapılan Alexandrite Lazer uygulaması, çok koyu olmayan ciltler en ideal tüy alma yöntemlerinden biridir.

Lazer epilasyon

Lazer epilasyon

Cilde değmeden tamamen ciltten 3 cm uzaklıkta yapıldığından herhangi bir hijyen sorunu ile karşılaşmaksızın kolay bir şekilde istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Kişinin kıl yoğunluğuna ve cildine göre seansın süresi uzasa da en fazla 20 dakika kadar vakit harcanması yeterli olacaktır.

Kadınların en sık karşılaştıkları ve lazer epilasyon konusunda düştüğü hatalar arasında kılların tamamen yok olmasını garanti veren yerlerdir. Kesinlikle bu garantiyi veren yerlere inanmamalı aynı zamanda siz de bu taleplerde bulunmamalısınız. Çünkü kıl kökleri ter bezlerinin doğru çalışması için vücut için gerekli bir şeydir. Konuya gelecek olursak Alexandrite Lazer tüylerin büyük bir kısmının azalmasını sağlar. Çıkan kıllar ise sarı şekilde olduğunu görebilirsiniz.

Alexandrite Lazer epilasyon

Alexandrite Lazer epilasyon

Fiyatları lazer epilasyon piyasasına göre orta hallidir. Tüm vücuda profesyonel eller tarafından uygulanabilir. Fiyatları ise 1500 ile 2000 TL arasındadır.

Uygulanan bu Alexandrite Lazer'in cilde herhangi bir zararı bulunmamaktadır.

Ayak kokusu nasıl geçer? Ayak kokusunu gideren en etkili yöntem! Üzüm sirkesi ile...

İLİŞKİLİ HABER

Ayak kokusu nasıl geçer? Ayak kokusunu gideren en etkili yöntem! Üzüm sirkesi ile...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0