2019'un trend saç kesimleri

Saç modelleri her yıl birbirinden ilginç modellerle yıla damgasını vuruyor. 2019 yılının gelmesiyle trend saç kesimleri, saç renkleri ve modelleri de kendini göstermeye başladı. Sizde yılın merak konusu olan ve kadınların çok önemsediği 2019'un trend saç kesimlerini öğrenmek istiyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.

2019 yılının kıyafetleri, ayakkabıları ve daha birçok parçası kadar saç modelleri de kadınların en çok araştırma içerisine girdiği konulardan biri. Görünüşünüzde iddialı ve havalı bir değişiklik yapmak istiyorsanız yılın trendlerine ayak uydurabilirsiniz. Yeni yılı yeni bir tarzla karşılamak isteyen kadınlara 2019 saç trendleri ilham verecek. Hazırladığımız bu yazıda 2019'un trend saç kesimlerini mercek altına aldık. 

RETRO SAÇ KESİMİ

Retro saç kesimi

Retro saç kesimi

Saçlarınızda büyük bir değişiklik yapmayı düşünmüyor ancak yılın trendine yavaştan uyum sağlamayı düşünüyorsanız 2019'un trendleri arasında yer alacak olan retro kesimleri tercih edebilirsiniz. İddialı ve havalı bir görünüm kazandıran retro saç kesimleri, özel davetlerde de dikkatleri üzerine çekecek türden.

CLASS SAÇ KESİMİ

Class saç kesimi

Class saç kesimi

2019 yılı adeta klas, şık ve havalı görünmek isteyen kadınlara hitap edecek. Ara boyu, zarifliği ve doğal görünümüyle yüzü ince kadınların çok beğeneceği bu model genellikle ince saç telleri olanların tercih edeceği modeller arasında. Ofis şıklığını yakalamak isteyenlerin de mutlaka denemesi gereken clas saç kesimi 2019 yılının en gözde modellerinden biri olacağa benziyor.

KATLI V SAÇ KESİMİ

Katlı V saç kesimi

Katlı V saç kesimi

Saçlarının gür olması nedeniyle bir türlü şekil veremiyorum diyorsanız 2019 yılının trend olan katlı V modelini deneyebilirsiniz. Bu model hem sizi olduğunuzdan daha genç gösterecek hem de saçlarınızın daha sağlıklı uzamasına yardımcı olacak.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0