Pruzon Pomad ne işe yarar? Pruzon Pomad nasıl kullanılır?Pruzon Pomad fiyatı

Türkiye’de ilk bitkisel kortizon içeren ürünlerden biri olan Pruzon Pomad, günümüzde sık rastlanan kaşıntı ve egzama gibi rahatsızlıkları gidermek için kullanılır. Doktor tavsiyesiyle kullanılan bu krem, böcek sokması, ürtiker(kurdeşen) gibi sorunlarla karşı karşıya kalanların adeta mucizevi çözümü oluyor. Pruzon Pomad ne işe yarar? Pruzon Pomad nasıl kullanılır? Öğrenmek için yazımıza göz atabilirsiniz.

Pruzon pomad; bitkisel ve doğal özlerin yoğun olması nedeniyle uzmanların önerdiği kullananların da kaşıntı için memnun kaldığı bir kremdir. Adını ilk defa duyanlar ve görenler için fondöten gibi olmasıyla şaşırtan Pruzon pomad, sürüldüğünde belli olmuyor. Vücudun bazı bölgelerindeki kaşıntıları gidermek için kullanılan bu krem, ister bebeklerde isterse yaşlılarda rahatlıkla kullanılabilir. Kalamin, Çinko Oksit, Glycyrrhiza glabre (meyan kökü özütü) ve Çay ağacı yağı gibi dört ana bitkisel özden oluşan Pruzon pomad, 40 gramlık tüp şeklinde ve tek kullanımlık 2 gramlık 20 tane şeklinde iki farklı çeşit olarak raflarda yer alır. 

PRUZON POMAD NEYE İYİ GELİR?

Genellikle elde ve yüzde görülen egzama tedavisinde kullanılır. Yüzde yağlı egzama tedavisinde pruzon kısa sürede iyileştirme sağlamaktadır. Egzama yüzde görülebileceği gibi yağlı saç ve ciltte görülmektedir. Yağlı egzama tedavisinde olumlu sonuçlar verildiği görülmüştür. Pruzon krem seboreik dermatit sorunlarında doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz.Diğer kullanım alanları ise şu şekildedir;

- Bebeklerde oluşan pişikler,
- Kurdeşen,
- Genital kaşıntılar,
- Yaralarda,
- Cilt tahrişlerinde.

PRUZON POMAD NASIL KULLANILIR?

PRUZON POMAD NASIL KULLANILIR?

PRUZON POMAD NASIL KULLANILIR?

Uzman doktor tarafından reçete edilen Pruzon krem, doktorunuzun belirttiği dozajda kullanılmalıdır. Bunun dışında kullanılmak istenirse, ilk 3 gün kaşıntının olduğu bölgeye sabah ve akşam ince tabaka halinde sürülür. üçüncü günün sonunda günde 1 defa sürmek yeterlidir.

PRUZON POMAD FİYATI

Bitkisel özleri sayesinde çok etkili olan pruzon pomad, fiyatı uygun kremler arasında yer almaktadır. Pruzon krem fiyatı 23-39 TL arasında değişmektedir. Pruzon merhem reçete ile alındığında devlet tarafından ödenmektedir. 

2020 sonbahar maske modelleri! Modanisa'dan özel tasarımlı maske koleksiyonu

İLİŞKİLİ HABER

2020 sonbahar maske modelleri! Modanisa'dan özel tasarımlı maske koleksiyonu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

bunk bed 3 yıl önce

Benim anusumde kasinti oldu utancimdan kimseye soylemedim.Hemoroyid oldugunu dusundum.Doktor bana fitil ve tablet verdi aylarca o fitili kullandim gecmedi.Daha sonra Bitkisel ilacla hemoroyid geciren ilaç kullandım faydası olmadı.Sonra internette kendim arastirdim ve Medical art diye bir ozel klinikte Doktor Atilla bey e ulastim mail attim."Kasinti hemorodin 5.belirtisidir siz hemeroid degilsiniz dedi.Bana PRUZON u kullanirsam en gec 3 gune Anusteki kasintiniz gececek dedi.Siparis ettim 3 gun degil 2 gune 6 aylik cile bitti.Olur olmadik yerde anus kasimak buyuk sıkıntı idi.Allah razı olsun Doktordan.Gerçekten büyük faydasını gördüm.

Toplam 11 beğeni

Eylül 1 yıl önce

Benim de çok ciddi şekilde sorunum vardı anüs bölgesinde neler çektim bu yüzden Hemoroid yok bende doktorumun Verdiği hiçbir ilaç işe yaramadı İnternetten günlerce araştırıp bu mucize kremle karşılaştım iyiki..

Toplam 0 Beğeni