Stilex krem ne için kullanılır? Stilex krem nasıl kullanılır? Stilex krem fiyatı 2024

Böcek, sivrisinek ısırıkları sonrasında oluşan kaşıntı ve kızarıklığı gidermek için eczaneden önerilen Stilex krem aslında daha birçok fayda sağladığı alan bulunuyor. Sadece eczanelerde satılan bu krem hakkında detaylı bir bilgi istiyorsanız haberimizde tüm ayrıntıları bulabilirsiniz.

30 gramlık alüminyum tüplerde sadece eczanelerde satılan Stilex kremin etken maddesi Mepiramin Maleat, Lidokain hidroklorür, Dekspantenol‘dür. Deriye sürüldüğünde bölgesel olarak iltihap, alerji ve kaşıntıyı gideren bu krem uygulanan bölgede kısa sürede iyileşme sağlıyor. Kesik, şişmiş veya hasar görmüş ciltlere kesinlikle uygulanmaması gereken bu jel, 2 yaşından küçük çocuklarda doktora danışmadan kullanılmamalıdır. Doktor reçetesi üzerine kullanılması önerilen Stilex isimli bu jelin asıl üretici İsviçreli Vifor firmasıdır, Türkiye’de ise Abdi İbrahim İlaç Sanayi tarafından üretimi yapılıyor. Deride oluşan güneş yanıklarının tedavisinde, isilik, ürtiker diğer ismiyle kurdeşen isimli cilt sorunlarında, ciltte oluşan ağrının azaltılmasında ve tamamen giderilmesinde, arı sokmalarının iyileştirilmesi sırasında tedavi amaçlı kullanılabilir. 

Stilex

Stilex

Expigment krem ne işe yarıyor? Expigment krem nasıl kullanılır? Expigment krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERExpigment krem ne işe yarıyor? Expigment krem nasıl kullanılır? Expigment krem fiyatı

STİLEX KREM NASIL KULLANILIR?

STİLEX KREM NASIL KULLANILIR?

Bu ilacın yardımcı maddeleri ise karbopol 940, polisorbat(E433), trietanolamin, komplekson 3,koku verici olarak oleum odania, koruyucu olarak benzalkonyüm klorür.  

STİLEX KREM NASIL KULLANILIR?

Bu kremi doktorunuz nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir.  Bunun dışında kullanacaksanız ilacı uygulayacağınız bölgenin temiz olmasına dikkat edin.  Parmak ucuyla tedavi edilecek bölgeye ince bir tabaka halinde sürün. Hafifçe ovun. Gün içerisinde birkaç kez sürülebilir. 7 günden daha uzun süre uygulanmamalıdır.

STİLEX KREMİN YAN ETKİLERİ

STİLEX KREMİN YAN ETKİLERİ

En etkili ve en iyi sivilceleri geçiren eczanedeki kremler 2021İLİŞKİLİ HABEREn etkili ve en iyi sivilceleri geçiren eczanedeki kremler 2021

STİLEX KREM FİYATI NEDİR?

Eczane dışında internette satımı mümkün olmayan Stilex krem, 73,75 ​ TL​'dir. 

STİLEX KREMİN YAN ETKİLERİ

Ciltte yaygın ama şiddetli olmayan kızarıklık ve kaşıntı, yüksek ateş, kusma, çarpıntı.  Deride hafif kızarıklık ve kaşıntı, iştah kaybı, halsizlik, yorgunluk. Bu belirtilerden herhangi birini fark ederseniz, hemen doktorunuza bildirin.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

Ahmet Evcil 1 yıl önce

Ben 2yıldır ültiker diyer adı kurdeşen hastalıka yakalandım tedavi olmak istiyorum ama nereye gittiysem çare bulamadım beni budurumdan kurtaran yokmu cildiye dahiliye imoloji doktorlara gittim olumlu bir yanıt alamadım kan tahlilim temiz hiç birşey bulamadık diyorlar ne yapmam gerekir

Toplam 3 beğeni

Nurefşan turgay 1 yıl önce

1 yaşındaki oğlum eline alıp biraz yemiş birsey olurmu zarar verirmi

Toplam 17 beğeni

Eda 1 yıl önce

Dalga mı geçiyosunu ciddi mi yazıyorsunuz anlamadım buraya yazacağınıza doktora görürseniz ya

Toplam 0 Beğeni

Gülten 2 yıl önce

Stilex ağda yanığına iyi gelirmi

Toplam 9 beğeni

Ben 1 yıl önce

Tahta kurusu için bunu önerdiler

Toplam 0 Beğeni

STILEX JEL 3 yıl önce

Is it possibile to have 2 tubes of STILEX jel. My address is Pekka sundell, Suntionpolku 8 D, 00370 Helsinki, Finland? Sincerely Yours...

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun