Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan kolay hamile kalma kürleri

Hızlı hamile kalmanın yollarını arayan çiftlerde bebek şansını arttıran en kolay ve etkili İbrahim Saraçoğlu kürlerini sizler için derledik. Hamile kalma konusunda en çok bilinen kuru incir ve havuç kürü ile soğan kürünün nasıl uygulandığını tüketim halleriyle birlikte haberimizde okuyabilirsiniz! İşte hamile kalmayı kolaylaştıran kürler...

Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin hayallerine kavuşabilmeleri için son çare olarak gördükleri tüp bebek tedavisi yerine öncesinde doğal tedavi yollarını arayarak hamilelik şansını arttırmaları daha doğru olacaktır. Hamile kalma olasılığının arttığı yumurtlama dönemine denk getirilen birliktelikle beraber uygulanacak bitkisel kür tarifleri bebek şansını arttıran ihtimaller arasındadır. Sağlıklı besinlerin bir araya gelip buluşturulduğu kürlerde etkili bir sonuç almak için düzenli uygulamak önemli bir etkendir.

Çocuk yapmak için ne yapılmalı? Anne ve baba olmak isteyenler için kür tarifleri! İşte Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan hamilelik kolaylaştıran bitkisel kürler...

İkiz hamilelik için ne yapılmalı? Doğal yollarla ikiz bebek şansını arttırmanın yollarıİLİŞKİLİ HABERİkiz hamilelik için ne yapılmalı? Doğal yollarla ikiz bebek şansını arttırmanın yolları

PROF. DR. İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN HAVUÇ VE KURU İNCİR KÜRÜ

saraçoğlu kuru incir kürü

saraçoğlu kuru incir kürü

HAMİLELİĞİ KOLAYLAŞTIRAN HAVUÇ-İNCİR KÜRÜ:

MALZEMELER: 2 tane büyük boy havuç, 20 tane kuru incir, Yarım litre klorsuz su

HAZIRLANIŞI: Öncelikle klorsuz suyu tencerede kaynatarak 4-5 cm uzunluğunda bıraktığınız havuçları içine atın. Kapağı kapalı şekilde 20 dakika kaynattıktan sonra ayrı kapta kaynayan yarım litre suya bıçakla üzerine çizik atılmış 20 kuru inciri atın. Üzeri kapalı şekilde 15 dakika daha kaynatın.

Karışımdan kalan haşlama sularını çok fazla soğutmadan karıştırın. Her sabah kahvaltıdan 15 dakika önce tüketmek kaydıyla 20 gün uygulayın.

Hamile kalmak için okunabilecek etkili dua ve sureler! Hamilelik için denenmiş manevi reçetelerİLİŞKİLİ HABERHamile kalmak için okunabilecek etkili dua ve sureler! Hamilelik için denenmiş manevi reçeteler

Kegel egzersizi nedir, nasıl yapılır? Hamilelikte Kegel egzersizinin faydalarıİLİŞKİLİ HABERKegel egzersizi nedir, nasıl yapılır? Hamilelikte Kegel egzersizinin faydaları

SARAÇOĞLU'NDAN HAMİLELİK KOLAYLAŞTIRICI SOĞAN KÜRÜ TARİFİ

saraçoğlu soğan kürü

saraçoğlu soğan kürü

HAMİLELİK İÇİN SOĞAN KÜRÜ TARİFİ:

MALZEMELER:1 tane açık kahverengi soğan, yarım litrelik pet şişe su, bıçak ve tencere

YAPILIŞI: Klorsuz ya da marketten alacağınız pet şişe sudan iki bardak kadarını tencerede kaynatın. Elinizdeki soğanı dört parçaya ayırıp kabuklarını ayıklayın. Ardından soğanları kaynamış olan suya atın ve 10 dakika kaynatın. Suyunu süzdükten sonra sabah ve akşamları ılık şekilde için.

Her gün iki defa tüketilerek 15 gün boyunca uygulanması gereken bir kürdür. En geç 1 hafta sonra etkisini göstermesi beklenir.

Yumurtlama günü hesaplama! Yumurtlama belirtileri neler, yumurtlama kaç gün sürer?İLİŞKİLİ HABERYumurtlama günü hesaplama! Yumurtlama belirtileri neler, yumurtlama kaç gün sürer?

SOĞAN KÜRÜNE NE ZAMAN BAŞLANMALI?

Planlı bir hamilelik düşünen çiftlerde kadınlar adet dönemi bittikten sonra 1 hafta içinde soğan kürüne başlamalıdır. Kürün düzenli olarak tüketildiği vakitten 2. regl dönemini görmeden 10 gün önce yeniden 5 gün veya 7 gün kürü denemelidir. Soğan kürü uygulandıktan sonra da yukarıda bahsettiğimiz incir kürüne başlanmalıdır.

SARAÇOĞLU'NDAN TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ KÜR TARİFİ

Saraçoğlundan aslan pençesi kürü

Saraçoğlundan aslan pençesi kürü

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN KÜR TARİFİ:

MALZEMELER: 1 tutam testere dişli aslan pençesi, yarım litre kaynamış su

YAPILIŞI: Cezvenin içine yukarıdaki malzemeleri koyup 10 dakika demleyin. Demlendikten sonra ocaktan alıp soğuyunca süzgeçle arındırın. Bu karışımı taze olarak 45 gün gün aşırı için. 

Normal doğum nasıl yapılır? Doğum sonrası regl ne zaman düzene girer? Normal doğum sancısı...İLİŞKİLİ HABERNormal doğum nasıl yapılır? Doğum sonrası regl ne zaman düzene girer? Normal doğum sancısı...

HAMİLE KALMAK İÇİN NE YAPILABİLİR? HAMİLE KALAMAYANLAR DİKKAT!

hamile kalma kürü

hamile kalma kürü

Sağlıklı yöntemlerle doğru zamanda çocuk sahibi olmak isteyen çiftler, bazı kriterlere günlük yaşantıları içerisinde dikkat ettikleri zaman bu isteklerini yerine getirebilmeleri mümkün. Peki kısa zamanda anne ve baba olma duygusunu tatmak isteyen eşler ne yapmalı? 

İşte eşlerin dikkat etmeleri gereken kriterler...

1- Yapılan araştırmalar gösteriyor ki düzenli olarak tüketilen kafein tüketimi hamile kalamama ihtimalini büyük ölçüde etkiliyor.

2- Kalorili yiyecekler, üreme hormonlarının seviyesini düşürdüğünden dolayı diyet uygulanmamalıdır.

3- Sağlıklı bir beslenme için E ve C vitamini tüketimine dikkat edilmelidir.

4- Sigara ve içki tüketimi her iki cinsiyette de üreme organlarını olumsuz etkiler.

5- Kullanılan bazı ilaçlar, hamile kalma ihtimalini zorlaştırabileceğinden dolayı doktor onayıyla ilaç kullanılmalıdır.

6- Tüm bunları dikkate almanıza rağmen yine de çocuk sahibi olamıyorsanız eşinizle beraber kontrole gidilmelidir.

BİR YORUM YAPIN 67

Zeynep 8 ay önce

merhaba soğan kürüne başladım.testere dişli aslan pençesi kürünü ve incir kürünü de aynı zaman diliminde soğan kürü ile birlikte farklı saatlerde kullanabilir miyim yada öncelikle hangisini kullanmama gerekiyor.38yaşındayım gebelik için deniyorum.1 tüpümün tıkalı olduğu ve yumurta tembelliğim olduğu söylendi.

Zeynep 1 yıl önce

Bende testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum hamile kalan varmı bundan

Toplam 2 beğeni

Vcd 1 yıl önce

Allah ol demedikten sonra,,,, gerisi boş

Toplam 9 beğeni

kübra 1 yıl önce

merhaba soğan kürünü bitirdim testere dişli aslan pençesi kürünü ve incir kürünü aynı zaman diliminde farklı saatlerde kullanabilir miyim yada öncelikle hangisini kullanmama gerekiyor.35 yaşındayım gebelik için deniyorum yumurta tembelliğim olduğu söylendi.

Toplam 3 beğeni

Merve 1 yıl önce

Soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi aynı anda yapılıyor. Hatta son çalışmalarda önerilen böyle beraber yapmak. Ama incir kürünü bilmiyorum

Toplam 0 Beğeni

Esra 2 yıl önce

Mrb ablam 25 yasinda menepoz oldugunu soylendi yumurtalar yaslanmis ilac alarak adet goruyor evli simdi birkez test yapildi gebe degildi simdi sogan kuru kolanmasini soyledim ne yapmali hangi kur yumurtalari guclendirir bi acil bana donseniz

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun