Mustafa Ceceli evleneceğini açıkladı

Geçtiğimiz günlerde eşinden boşanan Mustafa Ceceli, Selim İmer'le evleneceğini açıkladı.

Sanatçı Mustafa Ceceli Selin İmer'le birlikte olduğunu doğrulayarak bir açıklama yaptı. İşte Mustafa Ceceli'nin açıklaması:

Ahmed Hulusi şeyh değil

"Öncelikle bilinmesini isterim ki bu bizim hayatımız ve atacağımız adımlarla alakalı kimseden izin almaya gerek olduğunu düşünmüyoruz. Defalarca dile getirmeme rağmen hala anlamak istemeyenlere bir kez daha hatırlatayım; Ahmed Hulusi bir şeyh değildir, cemaati yoktur, kimsenin hayatına karışmaz.

Evleneceğiz

Dolayısıyla 'birlikte yanına gitmişler' benzeri, iftiralara şaşırıyoruz. Şu anda ben Amerika'dayım Selin ise İstanbul'da. Aldığımız ortak kararı sizlerle de paylaşmak isteriz... Dönünce evleneceğiz" 

BİR YORUM YAPIN 68

Dln blt gs 0404 3 yıl önce

Mustafa ceceliyi çook seviyorum çok gùzel şarkìlarì var ama eşini hiç beģenmedim mustafa ceceli daha güzellerine layık

Ozsan 6 yıl önce

Namaz farz lakin eşini aldatmak en büyük kul hakkı.Merak ediyorum, İslama bu kadar olan sevgin yalan mı? diye.Aldatanlar bizden değildir der , Sevgili Peygamberimiz,Seni severdim lakin sevilecek adam değilmişsin...Diğer ünlülerden bir farkın kalmadı...

Toplam 1 beğeni

Ahmet 6 yıl önce

ne meraklısın çavuşluk yapmaya

Toplam 0 Beğeni

bilen kişi 6 yıl önce

bir bu adamdı şimdi buda madam oldu

Toplam 4 beğeni

Yakışıksız 6 yıl önce

Zamanın modası, zirvede olmak isteyenler için formül, birkaç ilahi, hac umre... Parayı şöhreti bulduktan sonra da kendi özüne dön! Devirmedigi cam kalmasın. Ne demişler parayı bulan ilk işi karısını değiştirmek.

Toplam 11 beğeni

Leyla 6 yıl önce

Arkadaslar neden bu kadar onyargilisiniz adam anlasamadi belki ne biliyosunuz aile huzuru yoksa birakmak en iyisidir iki taraf icinde biraz da boyle dusunun yargisiz infaz ediyosunuz hemen hayret bisey ya

kral 6 yıl önce

BOŞANALI 1 hafta oldu adam evlenicem diyor... Adamlıkmı bu ... laylaylom hayat

Yorumların Tümünü Okuyun