Reynmen Türkiye ve Dünya listelerini salladı! Ünlülerden tıklanmaya tepki...

Sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, ikinci şarkısı 'Ela'yı klipli 12 Temmuz saat 19:00'da yayınladı. Şarkı saniyeler içinde 10 bin tıklanma ve beğeni aldı. Saat ilerledikçe Reynmen kendi rekorunu bile kırdı. 24 saatte 18 milyona ulaşan tıklanmaya imza attı. Işın Karaca bu tıklanmaların sahte olduğuna dair bir paylaşımda bulundu. Karaca'ya İlyas Yalçıntaş'tan destek geldi.

"Derdim Olsun" şarkısı ile 5 ay önce müzik piyasasında adından söz ettiren Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, ikini şarkısını da yayınladı.

reynmen ınstagram

reynmen ınstagram

Ünlü fenomen şarkının yayınlanmasına günler kala "İlk gün 15 milyon izlenmezse Instagram'ı kapatırım" şeklinde iddialarda bulunmuştu. Ancak şarkı 12 Temmuz saat 19:00'da yüklenir yüklenmez binlerce tıklanma aldı.

reynmen ela şarkısı tıklanma

reynmen ela şarkısı tıklanma

Işın Karaca ve Alyena Tilki gibi şarkıcılar her ne kadar tıklanmaların bolt olduğunu ve Youtube'nin bunu kontrol etmesi gerektiğini vurgulasa da Reynmen dün akşam itibari ile ilk kez Dünya müzik listesine yerleşen Türk oldu. Karaca'ya genç şarkıcı İlyas Yalçıntaş'tan da destek geldi.

reynmen ve ilyas ylçıntaş

reynmen ve ilyas ylçıntaş

Yalçıntaş, "Bu sahte tıklanmaların tamamen kişilerin bireysel egolarıyla ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bir insan neden şarkısının gerçek insanlar tarafından, organik insanlar tarafından reaksiyon almasını beklemez ki? Bunun tek nedeni kişisel ego ve bireysel gösteriş! Karakterinizle de ilgisi var, anneniz ve babanızdan aldığınız eğitim de önemli! Yetiştiriliş tarzınız ve bilinçaltı kompleksleriniz çok önemli" şeklinde açıklamalarda bulundu. 

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU!

Ancak tüm bu başarının yanı sıra Reynmen sosyal medyada da alay konusu oldu şarkısının sürekli olarak aynı kelimelerle tekrarlanmasını bazı kullanıcılar ti'ye aldı. 

reynmen

reynmen

 

Ed Sheeran açık konuştu: "Çevremde kalabalıktan hoşlanmıyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Ed Sheeran açık konuştu: "Çevremde kalabalıktan hoşlanmıyorum"
Gökhan Özoğuz'un 15 Temmuz afişi tweetine Hasan Kaçan'dan yanıt

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Özoğuz'un 15 Temmuz afişi tweetine Hasan Kaçan'dan yanıt
Amine Gülşe'in düğünde yardım ettiği o çocuklar iyileşti!

İLİŞKİLİ HABER

Amine Gülşe'in düğünde yardım ettiği o çocuklar iyileşti!
Sunucu Esra Erol'un Ege'den Yunanistan'a tatil yolculuğu!

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Esra Erol'un Ege'den Yunanistan'a tatil yolculuğu!

BİR YORUM YAPIN 7

Tkyrkyyldz 4 yıl önce

Tilkiden iyidir deyin gecin. Yalnis birsey yaparsa hep beraber buyukleri olaraki alfabetik siraya gore kulaklarini cekeriz.

Toplam 1 beğeni

osman 4 yıl önce

guya sanatcinin kendisini tanimam bilmem fakat son zmanalrda guya sanatci diye haberlerde internette karsima cikan kisiler ilk basta yabanci oldugunu saniyorum cunku isimleri yabanci.. kanaatimce bu tur guya sanatcilara yabanci isim vererek karsimiza cikartip musluman isimleri bizlere unutturmaya calsiiyorlar.. ki zaten milletimizde cocuklarina abuk subuk isim vermeye basladilar bile.. Allahim sonumuzu hayr eylesin .. amin..

Toplam 3 beğeni

dadaş 4 yıl önce

acun abisine sorun :)

Toplam 1 beğeni

Turan 4 yıl önce

ne bu kıskançlık, sizinkileri kim hatırlıyor ki, sahi siz kimsiniz, ben tanımıyorum da,,,

Toplam 4 beğeni

blob 4 yıl önce

kızım arabada giderken radyo açtı, bir yerli yabancı pop ağırlıklı kanal, 3-4 şarkı dayanamayıp kapattım, 2 cümle, defalarca tekrar, saçma sapan yerli yersiz tekno özentisi müzikler, tam bir leş, bunların derdi sanat veya kalıcık değil ki, günlük çorba parası çıksın, yazık. bunun üzerine eve gelince kızıma eskilerden bir parça buldum, her bir satırın bir kez tekrar edildiğini görünce hayranlıkla baka kaldı (ki bu Mehmet Emin Ay abimizde de bolca bulunur sadece şarkı değil). bu arada istediği izlenme sayısı olsun ilk 15 yıl önce yapmıştım botu :)

Toplam 10 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun