Aldığınıza pişman olmayacağınız 3 spor ayakkabı

Spor ayakkabı sevenlerin dolabında mutlaka bulunması gereken 3 farklı modeli sizler için inceledik. İşte aldığınıza asla pişman olmayacağınız 3 spor ayakkabı...

Günlük hayatımızın vazgeçilmez parçalarından biri haline gelen spor ayakkabılar, ayak sağlığını etkileyen önemli bir detaydır. Görünüşüne aldanarak alacağınız spor ayakkabı, bel ağrılarına, ayak şekil bozukluklarına, mantar veya tırnak batması gibi sağlık sorunlarına yol açabilir. Sizler için piyasadaki hem ayak sağlığı açısından özenle yapılmış hem de görünüşleri ile günlük kombinlerinizde kullanabileceğiniz 3 spor ayakkabıyı inceledik. 

İşte aldığınıza pişman olmayacağınız 3 spor ayakkabı modeli...

1-Puma Vikky Platform / 259,00 TL

Çok fazla seyahat etmeyi ve gittiğiniz yerlerde yürüyerek dolaşmayı seviyorsanız asla pişman olmayacağı bir ayakkabı modeli. Yüksek taban olmasıyla ilk başta hoşunuza gitmese de uzun saatler yürüdüğünüzde bile ortopedik tabanı sayesinde  ayaklarınızı ağrıtmaz. Puma Vikky Platform spor ayakkabı, soft form olmasıyla da ayaklarınızın şeklini alarak bel ağrılarınızın önüne geçer.Rugan derisi sayesinde yağmurlu bir günde bile hiç tereddüt etmeden giyebilirsiniz. 

2-Reebok Classic / 349,00 TL

Her türlü kot pantolon ile kolayca kombinleyebileceğiniz Reebok markasının 80'leri anımsatan bu modeli, beyaz bir ayakkabı almak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alabilir. Kalıbı tam olmasıyla da ayaklarda sıkma veya acıtma yapmaz. Stil sahibi kadınların günlük hayatında hem şık hem de rahat bir kombin oluşturabileceği bir ayakkabıdır. Ayrıca bu sezonun modası eşofman pantolonlarla da oldukça tarz bir görünüm sağlayabilirsiniz.

3-Skechers D’lites Reinvention / 389,00 TL

Skechers ayakkabıları çok şık görünmese de ayak sağlığı konusunda mükemmel ürünlere sahip. Genellikle bebeklerin ilk adım ayakkabıları Skechers markasından seçilir. D’lites Reinvention modeli de ayakların nefes almasını ve air cooled tabanı sayesinde hiçbir markada bulamayacağınız rahatlığı sağlar.

2018 pantolon trendleri

İLİŞKİLİ HABER

2018 pantolon trendleri
Max Factor Dark Magıc maskara incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Max Factor Dark Magıc maskara incelemesi
Parmak arası terlik modası nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Parmak arası terlik modası nedir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0