Max Factor Dark Magıc maskara incelemesi

Dünyaca ünlü kozmetik markası Max Factor, kirpiklere hacim ve kıvrımlık sağlayan bir maskarayı satışa sundu. Sizler için Max Factor Dark Magıc maskarasını inceledik. İşte Max Factor Dark Magıc maskara hakkında bilinmesi gerekenler...

Göz makyajının en önemli parçalarından biri olan maskaralar, kirpiklerin şekline ve uzunluğuna göre tercih edilmelidir. Örneğin uzun ama düz kirpiklerinize kıvrımlık veren bir ürün kullanmalısınız. Max Factor, bu yıl hacimsiz ve kısa kirpiklere sahip kadınlar için muhteşem formülasyonlu maskarasını satışa çıkardı. Tek sürüşte gözle görülür derecede hacim sağladığı söylenen Max Factor Dark Magıc maskarasını sizler için inceledik...

- Ürünün en göze çarpan özelliği gün içerisinde akma ve bulaşma yapmadan sabit bir şekilde kalması. Bu özelliğini içinde bulunan 2:1 doğal bal mumu içermesine dayanıyor. 

- Ayçiçeği tohumu özü içeren özel balmumu karışımlı formülü her fırça darbesinde kirpiklerinize derinlik katıyor

- Kullananlar tarafından temizlenmesi zor olduğu söyleniyor.

- Fırçanın ucundaki ince kılları sayesinde kirpiklerin tek tek ayrılmasını ve kalıntı bırakmadan eşit miktarda sürülmesini sağlıyor.

- Fırçanın bir diğer özelliği de kıvrımlı olması. Bu kıvrım ürünün hızlıca uygulanmasını ve dolgunlaşmasını sağlıyor.

Max Factor Dark Magic Maskara’nın satış fiyatı ise 52.90 TL.

Aldığınıza pişman olmayacağınız 3 spor ayakkabı

İLİŞKİLİ HABER

Aldığınıza pişman olmayacağınız 3 spor ayakkabı
MAC rujlarının uygun fiyatlı muadilleri

İLİŞKİLİ HABER

MAC rujlarının uygun fiyatlı muadilleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0