Boğazlı kazak modelleri ve kombin önerileri

Kış aylarının başlaması ile gardıroplardaki yerini alan boğazlı triko kazakları nasıl kombinlemeniz gerektiğini sizler için mercek altına aldık. İşte boğazlı triko kazak modelleri ve kombin önerileri...

Balıkçı yaka olarak da kullanılan boğazlı kazaklar kış ayları ile beraber mağazalardaki yerini almaya başladı. Hem içinizi ısıtacak hemde şıklığınızı yansıtacak boğazlı kazak modelleri kombinlerken tesettürlü kadınların dikkat etmesi gereken bazı durumlar var.

TESETTÜRDE BOĞAZLI KAZAK

Boğazlı kazaklarla eşarp tercih edilmemelidir. Şallarda ise şalların iki ucu gevşek bağlanmalıdır. Aynı zamanda şallar kazakların içerisine konularak boğazlı kazağın modelli bozulmamalıdır. Bu ayrıntılar oluşturacağınız ve kullanacağınız kombini bozmadan daha şık görünmenizi sağlayacaktır.

GÖMLEK KAZAK KOMBİNASYONU

Boğazlı kazaklar triko olarak kullanıldığında gömlek kombinasyonuna eklenebilir. Bu tarz genellikle spor kombininde kullanılır. Geçen yıl hayatımıza giren geniş gömleklerin altına tercih edeceğiniz boğazlı kazaklara bilekte biten bir pantolon ve yarım botlara bir bütünlük oluşturabilirsiniz. 

BOĞAZLI KAZAKLA OFİS ŞIKLIĞI

Kısa boğazlı bir kazağın altına geniş bir pantolon ve düz bir kabanla da ofis şıklığını oluşturabilirsiniz. Hem rahat hem şık hemde stilinizi yansıtan bu kombini ofis ortamında toplantılarınızda ya da resmi davetlerinizde tercih edebilirsiniz.

Gölek altına olduğu gibi gömlek üstüne de tercih edeceğiniz boğazlı kazaklar kış aylarında yapacağınız en hızlı kombininiz olabilir. Günlük işlerinizde bile hem rahatlığınızı hem tarzınızı bu kombinle yansıtabilirsiniz. 

2019'un alyans yüzük modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2019'un alyans yüzük modelleri
Kışın beyaz renk giyilir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Kışın beyaz renk giyilir mi?

BİR YORUM YAPIN 0