Ugg botlarınızın içi kokuyorsa...

Ugg botlarınızı temizlerken şu hususlara dikkat edin.

Orjinali koyun derisinden yapılan yapılan Ugg botların süetten yapılanları da mevcut.

Süet ayakkabıları temizlerken özel malzeme ve fırçalara ihtiyaç vardır. Fakat Ugg çizmeleri temizlerken özel malzemelere ihtiyaç yok. Ugg botları çamaşır makinesine sakın atmayın. Çünkü çamaşır makinesi Ugg'ın üzerindeki süet özelliğini kaybettirir ve botlarınız kullanılamaz hale gelir.

Ugg çizme botlarını şu şekilde temizleyin...

Malzemeler:

Yün için bebek şampuanı ya da çamaşır deterjanı
Diş fırçası
bez
Su

Nasıl temizlenir?

Öncelikle Ugg botlarınızı bir bezle ıslatın, botu direkt su ile temas ettirmeyin. Bezi hafifi sıkıp botun her yerini ıslatın.

2 bardak suya 2 kapak yünler için deterjan ya da bebek şampuanı ekleyip karıştırın. Fırçayı suya batırıp botun temiz yerinden başlayıp kirli yere doğru fırçalayın.

Temiz su ile ıslatılmış bez ile durulama yapın gerekirse tekrar fırçalayın ve durulayın. Botunuzu temizledikten sonra kalorifer önünde ya da şömine önünde kurutmayın, çünkü derisi bozulabilir. Botun içerisini gazete kağıtları ile doldurup oda sıcaklığı olan bir yerde kurutun.

Ugg botlarınızın içi kokuyorsa

Ugg botlarınızın içerisine asla parfüm sıkmayın daha kötü bir koku olacaktır. Botunuzun içerisine karbonat dökün ve biraz sallayın. Sabaha kadar bekletip içerisini boşaltın. Bu sayede kötü kokulardan kurtulmuş olacaksınız.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0