İş kıyafetleri nasıl temizlenir?

Belirli işlere özel kıyafetlerin giyilmesinin zorunlu olmasından dolayı her daim temiz tutulması gereken iş kıyafetleri için birtakım çözümlerini uygulayarak kesin temizlik elde edebilirsiniz. İş kıyafetleri nasıl yıkanır? Temizleme yöntemleri nelerdir? Haberimizin detayları...

İş kıyafetleri çatısı altındaki formalar kalın yapıya sahiptir. Kalın kumaşlı yapısı dayanıklı olma özelliğini de beraberinde getirir. Kumaş özelliklerinin gabardin, gömleklik, poplin, pamuklu, alpaka, fresko ve serj'e göre çeşitlilik göstermesiyle bakımlarında da farklılaşma olabiliyor. İş kıyafetlerinin uzun ömürlü olması için düzenli bakım yapmanız gerekmektedir. İş kıyafetleri bakımı nasıl olmalıdır? İş kıyafetleri nasıl temizlenir? Pratik ve kolay yolları nelerdir? Merak ettiğiniz yanıtları iş kıyafetleri nasıl temizlenir adlı haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz...

İş kıyafetleri temizliği

İş kıyafetleri temizliği

İŞ KIYAFETLERİ NASIL TEMİZLENİR?

- Yapmanız gereken ilk adım olarak; pamuklu ve gömleklik olan kumaşların üzerine beyaz sirke ekleyiniz yaklaşık 8 dakika beklettiniz.

İş kıyafetleri nasıl temizlenir?

İş kıyafetleri nasıl temizlenir?

-  Daha sonra her türlü kumaş için yapılması gereken yöntemi; aşırı kirlenmiş iş kıyafetlerini çamaşır sabunu ile derinlemesine siliniz.

- Kıyafetleri sıkı bir ruloya sarar gibi plastik temiz çanta içerisinde yaklaşık 12 saat bekletiniz.

- Makinenin ön yıkaması var ise ön yıkama yapmanızı tavsiye ediyoruz. Ön yıkama lekelerin çıkmasında ve derinleme bir temizlik olmasında büyük önem taşımaktadır.

İş kıyafeti bakımı

İş kıyafeti bakımı

- Kumaşın cinsine göre çamaşır makinesinde program ayarı yapınız. Yıkama işlemlerinden sonra durulama yaparken sıcak su olmasına özen göstermeniz lekelerin çıkmasında fayda sağlayacaktır.

- Yağlı formalarının (iş kıyafetlerinin) üzerine pudra dökebilirsiniz. Diş fırçası ile üzerini temizleyiniz. Daha sonra makineye atmanızı öneririz.

Çamaşır makinesi dolabı modelleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

Çamaşır makinesi dolabı modelleri 2020

BİR YORUM YAPIN 0