Ev eşyası depolama araçları nelerdir? Evde fazla eşyalarınıza çözüm...

Hayatınıza kolaylık sağlamak için evinizde belli başlı çözüm önerileri getirebilirsiniz. Evinizin iç tasarımına ve metrekaresine göre pratik çözüm önerilerini sizler için sunuyoruz. Peki, evdeki fazla eşyalara nasıl bir yöntem izleyebilirsiniz? Evdeki fazla eşyalara yer nasıl açılır? İşte, çözüm taktikleri...

Depolama işi kapsamında, ev içerisinde fazla veya gözden çıkardığınız eşyaları belli bir düzene yerleştirilebilir. Hali hazırda kullanmakta olduğunuz veya daha sonrasında gereksinim duyacağınız eşyaların göz önünde bulunmasını istemeyebilirsiniz. Peki evde depolama nasıl yapılır? Evde depolama yapılan araçlar neler olmalıdır?  Ev işlerinde depolama yapmak ne kadar yarar sağlamaktadır? İşte, fazla ve gereksiz eşyalara pratik çözüm önerileri...

Evde depolama yapılan araçlar

Evde depolama yapılan araçlar

EVDE DEPOLAMA ARAÇLARI

- Gardırop en güzel ve geniş kapsamlı depolama aracı olmaktadır. Odanızın metrekaresi ölçülerine dikkat ederek gardırop ebatını ona göre satın almanızı öneririz. Gardıropun çekmeceli ve bölme kutusu olmasına özen gösteriniz.

Odaya göre metrekare ölçme

Odaya göre metrekare ölçme

- Yüklük dolabını misafir odası ve yatak odası gibi yerlere koyabildiğiniz taktirde hem evde gereksiz eşyadan kurtulmuş olabilir hemde fazla eşyaların üçte biri veya dörtte birini düzene sokmuş olabilirsiniz.

 Evde fazla eşyalarınıza çözüm

Evde fazla eşyalarınıza çözüm

- Duvara monte olan dolaplar, depolama anlamında hayatınızı rahatlatabilir. Duvara monte olduğu için yer kaplamayacak hem de eşyalarınız kir ve pas tutmayacaktır.

Evde fazla eşyalarınıza çözüm

Evde fazla eşyalarınıza çözüm

- Yatak altlarını baza özellikli alabilirsiniz. Dilediğiniz eşyayı yatağın altındaki bazaya koyabilir. Tamamen bağımsız bir depolama sağlayabilirsiniz.

- Sandık ve şifonyerler özellikle depolama için pratik bir çözüm olarak ev içerisinde kullanılan nadide eşyalardır. Evin gözbebekleri olarak nitelendirilen sandık ve şifonyerler hemen hemen her evde bulunmaktadır. Aynı zamanda aktif bir şekilde kullanım için düzenli temizliğinin de yapılması gerekmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0