Murat Ceylan kimdir? Kaç yaşındadır?

Survivor All Star 2018 kadrosuna dahil olan son isim olan Murat Ceylan gündeme oturdu. Peki, Murat Ceylan kimdir? Şarkıcı ve oyuncu Murat Ceylan nereli ve kaç yaşında?

Survivor All Star 2018’in kadrosunda yarışacak yarışmacılardan bir isim daha açıklandı. Survivor 2018 kadrosunda yarışacak 5. İsim Murat Ceylan oldu. Murat Ceylan kimdir?

Heyecanla beklenen Survivor All Star 2018’in 10 Şubat 2018 tarihinde ekranlarda olacağı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Survivor 2018 sezonun da gönüllüler takımında Cumali Akgül, ünlüler takımında ise Turabi, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın'ın yarışacağını söyleyen Acun Ilıcalı, ünlüler takımının yeni ismini de açıkladı. Survivor All Star 2018 ünlüler takımında Murat Ceylan da olacak.

murat ceylan

murat ceylan

Murat Ceylan kimdir?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Liseden mezun olduktan sonra Londra'ya gitti ve orada, Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım eğitimi aldı. 2 yaşında piyano çalmaya başlayan ve müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu.

Müzikten başka birçok spor dalı ile ilgilenen Murat, İstanbul Atlı Spor Klubü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır. Fitness a olan ilgisi dışında, Surf ve paten yapmayı seven ve aynı zamanda maceracı bir kişiliğe sahiptir.

murat ceylan survivor

murat ceylan survivor

Survivor Murat Ceylan, 2013 yılında Panama'da yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı.  17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de başlayan "Para Bende" adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı.

2016 yılında Ozan Doğulu ve Çağrı Sertel aranjörlüğünde, söz ve müziği kendisine ait olan "Yeni Nesil" adlı bir müzik albümü çıkarttı. Çıkış parçasının klibini başarılı fotoğrafçı, Nihat Odabaşı ile çekti. İngilizce parçaları ile de genç sanatçı dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

murat ceylan all star

murat ceylan all star

TMC FİLM ve Fox TV işbirliğinde hazırlanan FAMİLYA dizisinde oynadı. Murat Ceylan, Survivor 2013'ün öne çıkan yarışmacılarından biriydi. Şampiyon Hilmicem'le olan dostluğu ile tanınan Murat Ceylan, Gönüllüler takımında uzun süre yarışsa da finale kalamamıştı

Murat Ceylan şimdilerde Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelecek Survivor All Star 2018 için hazırlanıyor.

Merve Aydın kimdir? Kaç yaşında, nereli?

İLİŞKİLİ HABER

Merve Aydın kimdir? Kaç yaşında, nereli?

BİR YORUM YAPIN 0