Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade kimdir?

Yeşilçamın usta ismi Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal bir Avukat Nazlı Kurbanzade ile dünya evine girdi. İkinci kez nikah masasına oturan Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade merak konusu haline geldi. Peki Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade kimdir?

Yeşilçamın usta isimlerinden Kemal Sunal'ın oğlu oyuncu Ali Sunal, bir süredir birlikte olduğu Avukat Nazlı Kurbanzade ile dün akşam Beşiktaş'taki Swissotel'de nikah masasına oturdu.

nazlı kurbanzade

nazlı kurbanzade

500 davetlinin katıldığı düğünde, Ali Sunal’ın nikah şahitliğini Özlem Cankurtaran ile Necati Akpınar, Nazlı Kurbanzade’nin şahitliğini ise Gül Kabaktepe ve Muhammed Sirus Leki yaptı.

nazlı kurbanzade

nazlı kurbanzade

NAZLI KURBANZADE KİMDİR?

Oyuncu Ali Sunal'ın nişanlısı haberi ile duyduğumuz Nazlı Kurbanzade hakkında pek bir bilgi bulunmuyor. 

Nazlı Kurbanzade, cemiyetin ünlü simalarından Bülent Kurbanzade'nin kızıdır. Koç Üniversitesinde Hukuk fakültesini tamamlamış ardından Paris Summer İnsititute'de eğitimine devam etmiştir. 

Nazlı Kurbanzade, 2014 yılında başladığı operasyon direktörlüğü görevine halen devam etmektedir. Çağadaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği'nin (ÇABA) projelerine de destek olan Kurbanzade, Ali Sunal ile de ÇABA'nın düzenlemiş olduğu bir etkinlik sayesinde tanışmıştır.

BİR YORUM YAPIN 2

srlami 6 yıl önce

ben de ezo ile evlenmek istiyorum. cok hoş bir kiz.

Toplam 3 beğeni

Murat ata 6 yıl önce

Kemal Sunal basit biri değildi içimizdeki kriptolardandı gezide oğlunun reisle görüşen heyete başkanlık etmesi boşa değil. Beyaz türk bu aileyede damat olmadı boş değil

Toplam 9 beğeni