Mina Başaran kimdir? Babası kimdir ve kaç yaşındadır?

Ünlü iş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşları, 11 Mart 2018 tarihinde özel jetleri ile Dubai'den Türkiye'ye dönüş yaparken jetin İran'da düşmesi sonucunda hayatını kaybetti. Mina Başaran kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Ünlü iş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşları özel Türk jeti ile Dubai'ye uçarak bekarlığa veda partisi yaptılar. Tatil dönüşünde İstanbul'a iniş yapması beklenilen uçak İran'ın başkenti olan Tahran bölgesinin güneyinde düştü. 3'ü mürettebat, 8'i yolcu olmak üzere toplamda 11 kişi hayatını kaybetti. Yaşanan bu kaza Türk sivil havacılığındaki ilk ölümlü iş jeti kazası oldu.

mina başaran

mina başaran

Saat 19:00 sularında düşen uçakta hayatını kaybedenlerin arasında Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşının bulunduğu belirtildi.

mina başaran

mina başaran

MİNA BAŞARAN KİMDİR?

Mina Başaran, 28 yaşında, Başaran Grubunun Yönetim Kurulu Başkanıdır. Aslen Trabzonlu olan Mina Başaran, yakın çevresinde hayat dolu, hırslı ve yetenekli karakteri ile tanınmaktadır. 

mina başaran

mina başaran

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı olan Mina Başaran, 14 Nisan 2018 tarihinde  Metprint Baskı Sistemleri'nin sahibi Murat Gezer ile evlenecekti. Ancak 11 Mart 2018 tarihinde özel jetleri ile bekarlığa veda partisi için gittiği Dubai'den 7 arkadaşıyla birlikte dönerken İran sularında jetin düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

BİR YORUM YAPIN 2

melis 5 yıl önce

Çok üzücü bir durum.rabbim ailesine sabırlar versin ve olen merhumlarada Allah rahmet eylesin aminn

Necla KARAKAŞ 6 yıl önce

Çok üzüldüm. Allah ailesine, sevenlerine sabırlar versin. Merhuma da rahmet eylesin.

Toplam 1 beğeni