Midye baklavanın mucidi Antepsan Baklava

Yaptığı inovasyonlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Antepsan Baklava, en büyük projelerinden biri olan Midye baklavanın patentini aldı.

Baklava’nın başkenti Gaziantep’in gözde firması Antepsan kısa sürede başarılı bir çıkış yaptı ünü Tüm Türkiye’ye hatta yurdışına kadar ulaştı, Türkiye‘nin dört bir yanına satış yapan firma, vazgeçilmez markalar arasına girdi. Firma Girişimcileri, önümüzdeki dönemlerde yapacakları yeni inovatif işlerinde müjdesini vermeye devam ediyor. Antepsan Yetkilisi Gökhan Gökgöz “Midye baklava inovasyonuyla çok büyük yol kat ettik. Sektörde büyük bir yenilik yaptığımızı düşünüyoruz. Marka Şehir Gaziantep‘ten almış olduğumuz güç ile çalışma tempomuzu her geçen gün arttırıyoruz. Midye Baklava bizim en önemli projelerimizden biriydi ve bunu tescilletmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayli kalabalık bir ekibimiz var, önümüzdeki günlerde farklı yeniliklerle sektöre hareketlilik kazandırmayı planlıyoruz” dedi. Avrupa standartlarında ürün üreten Antepsan Baklava, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde kurdukları yeni tesisle daha geniş bir kitleye hitap etmeyi hedefliyor.

Antepsan Baklava hakkında

Bugün Türk mutfağının gururu Antep’in meşhur baklavasını dünyaya tattıran Antepsan Baklava, 2014 yılında Başpınarda yeni kurulan 1000 bin m2’lik kapalı alanla Gaziantep’in en büyükleri arasında baklava üretim tesisinde faaliyetlerini sürdürmektedir. 

Teknoloji ile el emeğinin buluştuğu tesislerde baklava ve tatlı çeşitleri üretimi ile “glikozsuz kaliteli baklava” prensibiyle hazırlanmakta ve Suudi Arabistan’dan Avrupaya’ya uzanan farklı coğrafyalardaki insanlara sunulmaktadır. Sosyal medyayı özellikle İnstagram’ı çok aktif kullanan firma sosyal medyanın sevilen markaları arasında yer almaktadır. binlerce takipçisi olan firma beğeni ve yorumları ile sektörde fark oluşturmaktadır.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0