2022'nin ilk bebekleri gözlerini dünyaya açtı!

2022 yılının ilk bebekleri dünyaya 'merhaba' dedi. Malatya'da 2022'nin ilk bebekleri, saat 00.05 ile 00.09'da dünyaya geldi. Aileler, bebeklerine 'Furkan' ile 'Zeynep Gül' ismini verdi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılın ilk doğan bebekleri merak konusu oldu. Türkiye'nin birçok ilinde aileler 2022 yılının ilk dakikalarında dünyaya gözlerini açan bebeklerini kucaklarına almanın heyecanını yaşadılar.  O anlarda yaşanan mutluluk ise objektiflere yansıdı. 

Malatya'da yeni yılın ilk bebeği Elif (23) ve Hamit Gürbüz (27) çiftinin Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde dünyaya gelen erkek bebekleri oldu. Saat 00.05'te 3 kilo 450 gram ağırlığında dünyaya gelen erkek bebeğe Furkan ismi verildi. Furkan bebeği kucağına almanın sevincini yaşayan anne Elif Gürbüz, 2022 yılının ilk bebeği olması nedeniyle mutlu olduğunu söyledi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Fatma Nur Ceylan ise yeni yılın ilk bebeğinin sağlığının çok iyi olduğunu ifade etti.

Malatya'daki Yaren (40) ve Arif Kılıç (43) çiftinin de saat 00.09'da kız bebekleri dünyaya geldi. Çift, 3 kilo 500 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeğe 'Zeynep Gül' ismini verdi.

Alişan'dan yürekleri dağlayan Selçuk Tektaş paylaşımları!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan yürekleri dağlayan Selçuk Tektaş paylaşımları!
O Ses Türkiye Yılbaşı programının kazananı kim oldu? Tahminler yanlış çıktı

İLİŞKİLİ HABER

O Ses Türkiye Yılbaşı programının kazananı kim oldu? Tahminler yanlış çıktı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0