O Ses Türkiye Yılbaşı programının kazananı kim oldu? Tahminler yanlış çıktı

O Ses Türkiye yılbaşı şampiyonu kim oldu sorusu, programı kaçıranlar tarafından merakla araştırılıyor. Dün akşam ekrana gelen O Ses Türkiye 2022 yılbaşı özel programı pek çok ünlü isme ev sahipliği yaptı. Pek çok ismin konuk olduğu programda jüri üyelerinden biri şampiyon oldu. Peki, 2022 O Ses Türkiye yılbaşı kazananı kim oldu? İşte detaylar...

O Ses Türkiye yılbaşı özel programı dün akşam pek çok ünlü ismin katılımıyla TV8'de ekrana geldi. Yasemin Sakallıoğlu, Gökçe Bahadır, Feyyaz Şerifoğlu, Damla Sönmez gibi birbirinden ünlü isimler O Ses Türkiye yılbaşı şampiyonu olabilmek için galibiyet mücadelesi verdi. Pek çok kişi sabah saatlerinden itibaren 2022 O Ses Türkiye yılbaşı kazananı belli oldu mu, hangi jüri kazandı sorusunun yanıtını arıyor. O Ses Türkiye yılbaşı şampiyonu kim oldu?

O Ses Türkiye yılbaşı şampiyonu Oğuzhan Koç'un takımı oldu. Oğuzhan Koç'un takımında Eser-Berfu Yenenler çifti yer alıyordu. Dans edip şarkı söyleyen çift gecenin galibi olurken Oğuzhan Koç'a zafer kazandırdı.

2022'nin ilk bebekleri gözlerini dünyaya açtı!

İLİŞKİLİ HABER

2022'nin ilk bebekleri gözlerini dünyaya açtı!
Şarkıcı Berkay Şahin yazı getirdi! Buz gibi havada şort ve terlikle...

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Berkay Şahin yazı getirdi! Buz gibi havada şort ve terlikle...

BİR YORUM YAPIN 0