Şarkıcı Berkay Şahin yazı getirdi! Buz gibi havada şort ve terlikle...

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, geçtiğimiz gün kızları ve eşiyle İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. 40 yaşındaki şarkıcının kış mevsiminde şort ve terlik giymesi herkesi şaşırttı.

Magazin dünyasının sevilen çiftlerinden şarkıcı Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin, önceki gün kızları Arya ve Zeynep Mira ile birlikte İstanbul Havalimanında objektiflere yansıdı.

Yeni yılı ailesiyle birlikte geçirmek için İzmir'e giden Berkay Şahin'in terlik ve şortu ile yazdan kalma görüntüsü dikkat çekti. Muhabirlerin tarzı hakkında sorduğu soruları yanıtlayan ünlü şarkıcı "Ben hep böyleyim abi, rahatım, yolculuk halim. Sivas’ta askerlik yaptım uzun dönem, orada eksi 27’leri gördüm. Dokunun yanıyorum" ifadelerini kullandı.

İlk kez bir yılbaşında sahnede olmayıp, bu özel günü ailesiyle karşılayacağını söyleyen Şahin "Anne ve babalarla bir arada olacağız. Oldum olası çalışıyorum, ilk kez bir yılbaşında sahne yapmayacağım. Ailemle vakit geçireceğim" şeklinde konuştu. 

O Ses Türkiye Yılbaşı programının kazananı kim oldu? Tahminler yanlış çıktı

İLİŞKİLİ HABER

O Ses Türkiye Yılbaşı programının kazananı kim oldu? Tahminler yanlış çıktı
Usta oyuncu Perihan Savaş'tan yıllar sonra bir ilk!

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Perihan Savaş'tan yıllar sonra bir ilk!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

MURAT 2 yıl önce

acun kıskanacak

zafer gülten 2 yıl önce

büyütmeyin,adamın sırtında kalın mont var,ve sıcacık uçaktan taksiye binip sıcacık otele yada evine gidecek,dışarı soğukta geçireceği süre 5-10 dakka .kalsın bakalım 4-5 saat dişarda şortla terlikle göreyim.