Örgü biberon kılıfı modelleri

Son zamanlarda en çok dikkat çeken trendlerden biri olan örgü biberonlar, bebeklerin biberonu daha rahat kullanmalarını sağlıyor.

Her ne kadar bebeklerin beslenme alışkanlıkları birbirine benzese de yeri geldiğinde bazı farklılıklar görülebiliyor. Bu farklılıklardan birisi de biberonla beslenme konusudur. Bazı anneler, ilk 6 aydan sonra bebeğini biberona alıştırsa da bazıları bu süreci daha geç başlatabiliyor.

Biberona başlayan bebekler, biberona alışma sürecinde birtakım sorunlarla karşılaşabiliyor. Bu problemlerden birisi de biberonu tutmalarıdır. 8. ve 10. ayından küçük bebeklerde ince motor kas gelişimi tamamlanmadığından dolayı biberonu tutmada güçlük çekebilirler. Ancak, 1 yaşına gelen bebek biberonu artık rahatlıkla kavrayabilir.

Biberon kazalarına dikkat!

Bazı anneler, acele bir işi oldukları zaman ısıttıkları sıvıyı kapta bekletmeden direkt olarak biberona ilave edebilir. Bu gibi durumlarda bebeğin anlamadan biberona dokunmasıyla eli yanabilir.

Sizde böyle bir durumla karşılaşmamak için bebeğinizin biberonuna örgü kılıflar geçirerek elinin yanmasını önleyebilirsiniz.

BİR YORUM YAPIN 0