Bebekler için fileli emzik modeli

Bebeğiniz için en doğru seçim ona uygun özelliklerde olan ürünleri tercih etmektir. Bebeklerde boğulma riskini önleyen çok amaçlı fileli emzikler sayesinde bebeğiniz kendi kendine çiğnemeyi de öğrenecek. Bebeklerde fileli emzik kullanımı için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Anneler her şeylerinde olduğu gibi bebeklerinin beslenme konusunda da çok dikkatli davranmalıdır. Hangi ayda ne yedirilmesi gerektiğini ve hangi yiyecekleri belli dönemlerde tüketmemeleri gerektiğini bilmek, bebeğin sağlığı açısından önemlidir. Annelerin genelde 'susturucu' olarak kullandıkları emzikler, artık beslenmede de işlerine yarayacak!

Daha öncesinde boğazına kaçar endişesiyle tereddütle yedirdiğiniz küçük parçalı besinleri fileli emzik sayesinde gönül rahatlığıyla yedirebilirsiniz. Boğulma riskini önlemenin yanı sıra vitamin ve mineral gibi besleyici özellikleri kaybetmeden bebeğe geçmesini sağlayan fileli emzikler, bebeklere kendi kendine çiğneme imkanı da sunuyor.

FİLELİ EMZİKLER NASIL KULLANILIR?

Bebeğinize yedirmek istediğiniz meyveyi ya da sebzeyi filenin içine koyun. Yerleştirdiğiniz besinin kaymasını önlemek için filenin sonundaki emniyet pulu ile sabitleme yapın. Ardından kapağında vida olan yeri sıkıştırın.

Bebeğiniz diş çıkarma dönemindeyse içine donmuş meyve parçacığı koyarak diş etlerinin rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Fileli emzik ile işiniz bittiği zaman kalan kısmı sıcak sabunlu su ile iyice temizlemeyi unutmayın.

Fileli emziği temin edebileceğiniz yerler:

n11.com Wee Baby Silikon meyve süzgeçli emzik 14,50 TL

Gittigidiyor Bebedor meyve ve sebze fileli emzik 19,90 TL

Avent markasının emzik incelemeleri

İLİŞKİLİ HABER

Avent markasının emzik incelemeleri
Ocak ayında doğan bebeklerin özellikleri

İLİŞKİLİ HABER

Ocak ayında doğan bebeklerin özellikleri

BİR YORUM YAPIN 0