Bebek odasına süs nasıl yapılır?

Bebeğinizin odasında farklı bir atmosfer oluşturmak istiyorsanız tamamen doğal akika taşlarından süs nasıl yapılacağını sizler için derledik. Bebek odası için trend akika dönenceleri nasıl yapılır? Bebekler için pratik dönence yapımı...

Doğanın bize sunduğu doğal şifalı taşlardan biri olan akikanın hem psikolojik anlamda hem de bedensel anlamda birçok yararı vardır. Özellikle de ruh sağlığı üzerinde olumlu etkisi olduğu bilinen akika taşlarını sizde ailenize yeni katılacak olan bebeğinizin odası için kullanabilirsiniz. Alışılmış bebek odası dizaynlarına alternatif olarak çok daha şık duracak olan bu süsü dönence şeklinde dekore edebilirsiniz. İster kapı girişine ister ranza başlıklarına asabileceğiniz akika taşlı dönenceyi hem oyuncak niyetine bebeğinizin ilgisini çekmek için kullanabilir hemde odada farklı bir atmosfer oluşturabilirsiniz.

AKİKA TAŞLARINDAN DÖNENCE NASIL YAPILIR?

dönence yapımı

dönence yapımı

Malzemeler:

Akik taşları
Altın rengi kasnak
Altın rengi tel
Yuvarlak uçlu kargaburun pense
Misina
Yapıştırıcı
Makas
Orta boy bir kase

Yapılışı:

Yukarıda bahsettiğimiz altın renkli telin üzerini akika taşıyla sararak halkalar oluşturun. Artından telleri kasnağın ortak noktasında buluşacağı şekilde çapraz sarın. Çeşitli boyutlarda kesilen misinaları bir tarafını kasnağa bir tarafını taşa sarın. Düğüm atacağınız yerlere yapıştırıcı sıkarak sabitleştirme işlemini tamamlayın. Tellerin ortak noktasına misina geçirin ve dönenceyi bitirin.

bebek oda süsü yapımı

bebek oda süsü yapımı

Bu hastalıklar depresyon ile karıştırılıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bu hastalıklar depresyon ile karıştırılıyor!

BİR YORUM YAPIN 0