Mustela Cicastela Onarıcı Bakım Kremi nasıl kullanılır? Mustela krem ne işe yarar?

Anneler tarafından kuru ve hassas yapılı bebekleri için severek tercih edilen Mustela Cicastela Onarıcı Bakım Kreminin nasıl kullanıldığını ve hangi tür özellikleri bulundurduğunu sizler için araştırdık! Mustela Cicastela Onarıcı Bakım Kremi ne işe yarar? Mustela Cicastela Onarıcı Bakım Kremi nasıl kullanılır? Mustela Cicastela Onarıcı Bakım Kremi kullanıcı yorumları neler?

Söz konusu bebeklerin cildi olduğunda iki kat daha fazla hassasiyet ve dikkat gösterilmesi gereken bakım ürünlerinin yanlış tercihi sonucunda bebeklerde bazı cilt sorunları görülebiliyor. Daha doğum gerçekleşmeden bebeğin ihtiyaçları için büyük bir hevesle çıkılan alışverişte kıyafetten-beslenmeye, beslenmeden-bakım ürünlerine kadar her detay A' dan Z' ye incelenmelidir. Bebeklerin cilt yapısına uygun özellikte kullanılan ürünler, vücut üzerinde olumlu etkiler sunacak. Böylelikle de anne ve babalar o ürünlere karşı olumlu geri dönüş sağlayacaktır. İşte tam da bu noktada imdadınıza yetişecek bir kremden bahsetmek istiyoruz sizlere! En iyi ve kaliteli bebek ürünleri arasında adını sıklıkla duyduğumuz Mustela markasının onarıcı bakım kreminin faydalarını duyunca eminiz ki sizde denemek isteyeceksiniz! Hassas ve narin yapıdaki bebeklerin pamuksu cildi için kullanılabilecek en ideal ürünlerden olan Mustela Cicastela Onarıcı Bakım Kremine gelin birlikte bakalım...

Mustela Cicastela onarıcı bakım kremi kullanıcı oylaması

Mustela Cicastela onarıcı bakım kremi kullanıcı oylaması

TIKLA OKU: BEBEKLER İÇİN ETKİLİ CİLT BAKIM ÖNERİLERİ!

MUSTELA CİCASTELA ONARICI BAKIM KREMİNİN ÖZELLİKLERİ NELER?

Mustela cicastela onarıcı bakım kremi özellikleri

Mustela cicastela onarıcı bakım kremi özellikleri

Bebeklerde bakım kremleri arasından en popüler olanlarından olan Mustela Cicastela, bebeklerin naif bünyelerinde büyük bir ferahlık ve rahatlama sağlarken cildin arınmasına da yardımcı olmaktadır. %91 oranında organik (doğal) kökenli içeriklere sahip olan bu mucizevi krem, özellikle de aşırı kuru ve hassas ciltli bebeklerin tenine özel olarak üretilmiştir. Cilt problemleri ile karşı karşıya kalan bebeklerde kullanılmaya elverişli olan Mustela Cicastela kremi, cilde nem takviyesi yapar ve cildin dengesini korumaya çalışır. Dermatolojik olarak test edilen Mustela Cicastela bakım ve onarıcı krem içerisinde parfüm miktarı %0'dır.

Özel dokusu sayesinde cilde dokunulduğunda herhangi bir yapışıklık ya da yağlı bir his bırakmaz. Alikatörlü ucu özelliği ile de istenen bölgeye çok rahat bir şekilde sürülebilir.

MUSTELA CİCASTELA ONARICI BAKIM KREMİNİN BEBEKLERDEKİ OLUMLU ETKİLERİ! MUSTELA CİCASTELA NE İŞE YARAR?

Mustela yanık ve pişik kremi

Mustela yanık ve pişik kremi

Doğum gerçekleştikten sonra kullanılmaya uygun olan bakım kremi hassas ve aşırı kuru ciltlerdeki rahatsızlığı önleyerek yoğun bir nem takviyesi yapar. Nemlenen ciltte böylelikle ferahlar ve bebekte rahatlama görülür. Cildin zenginliğini korumak için nem bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. Yüksek oranda cilt toleransı sunan Mustela Cicastela bakım ve onarıcı krem, koruyucu boya ve paraben bulundurmaz. Bebekler üzerindeki alerjik reaksiyon riskini olabildiğince aza indirgemek için hipoalerjenik olarak üretilmiştir. 

-Cildin temizlenmesini ve arınmasını destekler.

-Tahriş ya da kabuklanma gibi cilt problemlerinin görüldüğü alanlarda su ve yağ dengesi korunur.

Rosacea-Kızarıklık, Dermatit ve Egzama, Pullanma-Keratozis Pilaris, Atopi ve Hassasiyet, Kuruluk ve Dehidratasyon, tahriş sorunları için ideal bir kremdir.

MUSTELA CİCASTELA ONARICI BAKIM KREMİNİN İÇİNDEKİLER NELER?

Mustela Cicastela bakım kremi nasıl kullanılır?

Mustela Cicastela bakım kremi nasıl kullanılır?

AQUA/WATER/EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, C10-18 TRIGLYCERIDES, PANTHENOL, GLYCERIN, TRIISOSTEARIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, 1,2-HEXANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, ALLANTOIN, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROLYZED HYALURONIC ACID , XANTHAN GUM, COPPER PCA, ZINC PCA, SODIUM HYDROXIDE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT , CITRIC ACID

MUSTELA CİCASTELA ONARICI BAKIM KREMİ NASIL KULLANILIR?

Günlük 2 defa kuru ve hassas bölgeye hafif masaj şeklinde sürülen kremde genel itibariyle kullanılan yerler yüz, vücut, dudak etrafı, dudak, boyun-dekolte, el, ayak-bacak, karın-kalça, dirsek-diz-topukta kullanılır. Sabah ve akşam vakitlerinde uygulanır.

MUSTELA CİCASTELA ONARICI BAKIM KREM NE KADAR?

Mustela Cicastela Moisture Recovery Cream 40 ml fiyatı 76 TL'dir.

Bebekler için cilt bakım önerileri! Bebeklerde görülen cilt problemleri neler?

İLİŞKİLİ HABER

Bebekler için cilt bakım önerileri! Bebeklerde görülen cilt problemleri neler?
Mustela No Rinse Cleansing Water nasıl kullanılır? Mustela temizleme sıvısı kullanıcı yorumları

İLİŞKİLİ HABER

Mustela No Rinse Cleansing Water nasıl kullanılır? Mustela temizleme sıvısı kullanıcı yorumları
Mustela Hydra Bebe Yüz Kremi nasıl kullanılır? Mustela Yüz kremi kullanıcı yorumları

İLİŞKİLİ HABER

Mustela Hydra Bebe Yüz Kremi nasıl kullanılır? Mustela Yüz kremi kullanıcı yorumları

BİR YORUM YAPIN 0