En sağlıklı ıslak mendili hangisi? 2022 bebekler için en iyi ıslak mendil markaları neler?

Bebeklerin cildi son derece hassas ve narin bir yapıya sahiptir. Bu hususta ebeveynler çocukları için en iyisini bulmaya çalışmaktadır. Bebeklere ait eşyalarda en doğalı ve sağlıklı olanı tercih edilmesi önemlidir. Sizler için bebeklerinize gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz ıslak mendil modellerini araştırdık. En sağlıklı ıslak mendili hangisi? 2022 bebekler için en iyi ıslak mendil markaları neler?

Doğrudan bebeğin cildine temas eden ürünlerde özel seçilmiş ve içeriğine bakılmış olması gerekildiğini belirten uzmanlar, bu konuda doğal olan ürünlerin tercih edilmesi gerektiğinin de altını çizdi. Doğal ıslak mendilleri kullanmak istiyorsanız bebek pamukları iyi bir alternatiftir. Ancak daha temiz ve pratik kullanım için bebeklere özel olan ıslak mendiller annelerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. 

ıslak mendille bebek temizlemek

ıslak mendille bebek temizlemek

EN SAĞLIKLI ISLAK MENDİL HANGİSİ?

Bebek ıslak mendil seçerken market ya da kozmetik dükkanlarında ilk gördüklerinize aldanmayın. Sıradan ya da fiyatına bakıp almak, çocukta alerjik reaksiyonlara sebebiyet verirken, kaşıntı döküntü, kabarma gibi sonuçlara katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Bu ıslak mendiller parfüm ve kimyasal maddeler içermektedir. Bebeklerin cilt hassaslığını düşündüğümüzde %100 pamuk içeren mendiller bebeğinizin cildini temizlerken, nem dengesini korumaktadır. Kokusuz ve saf su içeren ıslak mendilleri bulamadığınızda normal ıslak mendilleri güzelce yıkayıp öyle kullanmanız bebeğinizin sağlığı açısından daha iyi olacaktır. 

ıslak mendille bebek temizlemek

ıslak mendille bebek temizlemek

Islak mendilin dokusu ve kalınlığı da bakılması gereken önemli konular arasındadır. Seçtiğiniz ıslak mendilin doğallığına ve içeriğine bakarken, kalınlığı da temizleme yetisini ortaya koymaktadır. Sert olması ciltte tahribat bırakırken, çok ince olması da tam anlamıyla temizliği gerçekleştirmekte sıkıntı çıkarabilir. Tek bir ıslak mendille rahatça temizlik yapmak varken, üç beş ıslak mendille hala tam temizlenmemiş bebeğin cildi durumdan mutlu olmayacaktır.

Çocuklarda oyun bağımlılığı nedir? Oyun bağımlılığın belirtileri ve önlemleri nelerdir?İLİŞKİLİ HABERÇocuklarda oyun bağımlılığı nedir? Oyun bağımlılığın belirtileri ve önlemleri nelerdir?

ıslak mendille bebek temizlemek

ıslak mendille bebek temizlemek

2022 BEBEKLER İÇİN EN İYİ ISLAK MENDİL MARKALARI 

Hem annelerin kullanıcı yorumlarını toplayıp, hem de internette edindiğimiz bilgilerle harmanladığımız 2022 yılının en iyi bebek ıslak mendillerini sizler için derledik. 

sleepy ıslak mendil

sleepy ıslak mendil

SLEPPY NATURAL YENİDOĞAN ISLAK PAMUKLU HAVLU  - 18 TL

Saf su içeriğiyle hazırlanmıştır. Bambu ve pamuk karışımıyla Türkiye'nin en iyi ıslak mendil markası olarak geçmektedir. Dış yüzeyi oldukça yumuşak yapıdadır. Emici bölgesiyle temizliği rahatça gerçekleştirebiliyorsunuz. Organik pamuk lifleri tam anlamıyla yeni doğan bebekler için üretilmiştir. Hipoalejenik testlerinden geçmiş ve hiç bir şekilde alerjik tepkime oluşturmaz.

prima ıslak mendil

prima ıslak mendil

PRİMA ISLAK MENDİL- 18 TL

Alkol, boya , paraben gibi zararlı maddeleri içermiyor. %99 doğal kaynaklı etken maddelerden üretilmiş, %1’lik kısım ise hassas ciltler için koruyucu içeriyor. nemlendirme için organik Hindistan cevizi yağı içeriyor. Bu özelliğiyle de cildi her silinişinizde bir bariyer gibi koruma altına alıyor. Harici nemlendiriciye ihtiyacınız olmaz.

molfix ıslak mendil

molfix ıslak mendil

MOLFİX ISLAK MENDİL - 13 TL

Bebek denilince en eski ve güvenilir olan markalardan biri de Molfix'tir. Ciltte meydana gelen tahriş ve kızarıklığı önlemeye karşı etkili bir rol oynuyor. En önemli özelliği olan izotonik sulu içeriğiyle cildi yeniliyor ve canlandırıcı bir etki sağlıyor.  Dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmıştır. Annelerin en çok yorum yaptığı ıslak mendiller arasında yer yer alıyor. 

dalin ıslak mendil

dalin ıslak mendil

DALİN ISLAK MENDİL - 15 TL

Yine yıllara dayanan ve ilk bebek markalarından biri olmasının avantajını kullanan Dalin, çocuğunuza bakmanız için en iyi yollardan biridir. Hipoalerjenik testlerden geçerek alerji yapmadığı kanıtlanmıştır. Petek dokusuyla temizliği rahat ve güvenilirdir, iç rahatlığıyla kullanılabilinir.

önlem ıslak mendil

önlem ıslak mendil

ÖNLEM ISLAK MENDİL - 12 TL

Son yıllarda ortaya çıkan ama kalitesiyle tüm güzel markalara rakip olabilen yapısıyla birlikte bebekte çok güzel ve ferah temiz hissi oluşturmaktadır. Önlem markası özellikle ıslak mendilleriyle iddialarını sürdürürken, hem kaliteli içeriği hem de uygun fiyatı annelerin dikkatini çekti. Papatya özüyle cildi beslediği görülürken, kimyasal madde de içeriğinde barındırmıyor.

BİR YORUM YAPIN 0