Huysuz ve yaramaz çocuklar için okunacak etkili dualar! Söz dinlemeyen çocuklara sakinlik duası

Çocuğunun yaramaz olmasından şikayetçi olan anne- babalar, artık nasıl davranmaları gerektiğini bilemeyecek hale gelebilmektedir. Bunun içinde çözümü yaramaz çocuklar için sakinleştirme dualarında arayabilirler. Peki huysuz ve yaramaz çocuklar için en etkili dua tavsiyeleri neler?

Ahir zaman olarak nitelendirdiğimiz şu dönemde salih/saliha ve hayırlı bir çocuk yetiştirmek epeyce zordur. Kötülüklerin çoğaldığı, helallerle haramların birbirine karıştığı şu dönemde yaptıklarımızdan ders çıkarmak bir diğer haliyle kendimize çeki düzen verebilmek için başımıza gelen musibetlere karşı ne olursa olsun isyan etmemek gerekmektedir. İnişli çıkışlı geçirdiğimiz ömrümüzün şu günlerinde kimimiz malıyla kimimiz sağlığıyla kimimiz de evladıyla sınanır. Hatta öyle ki bazı anne ve babalar çocuğunun yaramazlığından ve huysuzluğundan o kadar şikayetçidir ki artık nasıl söz dinleteceğini şaşırırlar. Peki yaramaz ve huysuz çocukların daha sakin ve uysal olabilmeleri için dua var mı? Huysuz ve yaramaz çocuklar için okunması tavsiye edilen zikirler ve dualar...

YARAMAZ VE HUYSUZ ÇOCUKLAR İÇİN OKUNABİLECEK DUA VE ZİKİRLER

Yaramazlık yapan çocukların sakinleşmesi için okunabilecek en etkili dua zikirlerinin tavsiyelerini sizlere derledik. Bazı dini kaynaklarda geçen bilgilere göre sakinlik için okunabilecekler...

- Gün içerisinde 400 defa YA HADİ (C.C)

- İyi huylu ve dindar bir çocuk yetiştirmek için günde 14 defa YA VACİDÜ (C.C)

- Huyunun güzel olması için sabah namazını kıldıktan sonra çocuğun yüzüne bakarak 21 kez YA ŞEHİDÜ (C.C)

- Yaramaz çocuğa 3 defa YA BERRU (C.C)

- Evladının hayırlı olmasını isteyen kimse günde 70 kez ''Estağfirullahe innehu kane ğaffara'' şeklinde istiğfar edebilir.

- Çocuğun giydiği çamaşıra 3 cuma ikindi namazından sonra 1073 kez ihdinassiràdal müstegìm okunursa kötü huylarını bırakması ümit edilir. Ya da aralıksız 21 gün okunursa çamaşıra ekstra okunmasına gerek olmaz.

- Yaramaz çocuğun sakinleşmesi için RAD SURESİ tavsiye edilmektedir.

Peygamberimizin nazardan korunmak için okuduğu dua! En etkili koruyucu nazar duası

İLİŞKİLİ HABER

Peygamberimizin nazardan korunmak için okuduğu dua! En etkili koruyucu nazar duası

BİR YORUM YAPIN 0