Buzluk içi düzenleme önerileri! Derin dondurucu modelleri 2021

Kurban Bayramı'nda beyaz eşyalar içinde en çok kullanılan ve ihtiyaç duyulan beyaz eşyalardan biri olan buzluklara, kullanımı kolaylaştırmak belirli düzenlemeler yapmanız gerekir. Peki buzluklar nasıl düzenlenebilir? Buzluk içlerini geniş tutmak için nasıl düzenlemeler uygulayabilirsiniz? Kurban Bayramı sürecinde işinizi kolaylaştıracak buzluk düzenleme önerilerini sizler için derledik.

Özellikle etleri yerleştirmek amacıyla Kurban Bayramı süreci ve sonrasında sıkça kullanılan ve fazladan enerji harcayacak olan buzluklar, kullanım açısından kolaylık sağlamalıdır. İçerisine konulacak olan et, kıyma ve yemekleri sığdırmak konusunda özel çaba harcanır. Bu nedenle buzlukları daha kullanışlı hale getirmek için belirli düzenlemelere gidilmelidir. Gelin, kurban bayramında en büyük kurtarıcılarımız olan derin dondurucu modellerini birlikte inceleyelim.

PLANLI HAREKET ETMELİSİNİZ

Yerleştirdiğiniz etlerin, yiyeceklerin hem daha uzun süre kullanmak hem de alandan kazanmak için uygulamanız gereken adımlardan ilki, kesinlikle buzdolabı poşeti haricinde bir poşet içerisinde ve ıslak olarak yerleştirme yapmamanızdır. Buzdolabı poşeti haricinde vakumlu kaplar kullanabilirsiniz.

DOLAP DÜZENİNDE PRATİK ÇÖZÜMLERE YER VERİN!

Buzluklarda yaşanan en büyük sorunlardan biri, yiyeceklerin soslarının akması ve  besinlerin fazlalığından dolayı istemeden de olsa sıkışık bir görüntünün oluşmasıdır. Bunu önlemenin kolay yolları vardır:

Buzdolabı poşetleri de tıpkı saklama kapları gibi sağlıklıdır ancak alandan kazanıp doluluğu ortadan kaldırmak için saklama veya vakumlu kapları kullanmanız doğru olandır. Yiyecekleri dikey değil yatay şekilde koyarak dondurun. Böylece onları kolaylıkla sıralayıp sınıflandırabilirsiniz.

Bu sınıflandırma ayrımını aynı yiyecekleri üst üste koyarak gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin; kıymalar üst üste bir köşede durabilir. Bu sayede alandan kazanmış olursunuz.

Bu düzenlemenin ardından bozulabilir yiyecekleri unutmamanız için bir liste yapın. Bu liste sayesinde buzlukta yer alan ve çürümeye, bozulmaya yakın olan yiyecekleri bilip ona göre kullanabilirsiniz.

Buzluk içlerinin temizliğine de dikkat etmeniz gerekir. Oluşabilecek kötü kokuları ortadan kaldırmak için kısa süreli kapağı açıp havalandırmalısınız. Rafları yerleştirirken kullanım sıklığına bakmalısınız. En sık kullandıklarınızı elinizin kolayca ulaşabileceği rafların içinde üst kısımlara yerleştirmeniz doğru olacaktır.

DERİN DONDURUCU MODELLERİ 2021

PROFİLO DF1029WEVV A++ DERİN DONDURUCU 

217 LT BRÜT HACİM

STATİK

2.571,72 TL

BÖLME SAYISI: 6

HIZLI DONDURMA: VAR

 

ALTUS AL 215 SANDIK TİPİ DERİN DONDURUCU

104 LT BRÜT HACİM

STATİK

1.498,00 TL

HIZLI DONDURMA: VAR

VESTEL CDE-M1102W A + SINIFI DERİN DONDURUCU

220 LT BRÜT HACİM

STATİK

2.149,00 TL

BÖLME SAYISI:6 

HIZLI DONDURMA: VAR

 

ARÇELİK 2061 MB F SINIFI DERİN DONDURUCU

214 LT BRÜT HACİM

2.339,00 TL

BÖLME SAYISI:6

HIZLI DONDURMA: YOK

OTOMATİK BUZ HAZIRLAMA: YOK

UĞUR UED 7266 DTK E SINIFI DERİN DONDURUCU

265 LT BRÜT HACİM

3.208,50 TL

KAPI YÖNÜ DEĞİŞTİRME: VAR

BÖLME SAYISI:7

BİR YORUM YAPIN 0