Bim'de satılacak Kumtel yağlı radyatör nasıl, alınır mı?

Bim'in bu haftaki indirimli ürünler - haftanın ürünleri kataloğu yayımlandı. Katalogda yer alan Kumtel marka yağlı radyatör ise en çok dikkat çekip aratılan ürünler arasına girdi. Biz de sizler için Kumtel yağlı radyatörlerin özelliklerini derledik ve satın alınmaya değer mi sorusuna yanıt verdik. İşte Kumtel yağlı radyatörler hakkında bilinmesi gerekenler.

Bim, her hafta yayımladığı katalog ile kullanıcısına indirim fiyatıyla satılan yeni ürünler sunuyor. Bu ürünler arasından bazıları ise ayrıca dikkat çekiyor. Bu haftaki katalogda, soğuyan havalardan dolayı Kumtel markasının yağlı radyatörleri ilgi görüyor ve tüketiciler, Kumtel yağlı radyatörleri hakkında Google üzerinden detaylı araştırma yapıyorlar. 'Kumtel marka yağlı radyatör özellikleri nelerdir?', 'Kumtel marka yağlı radyatör nasıl, alınmalı mı?' soruları en çok aratılanlar arasında yer alıyor. İçeriğimizde bu soruların hepsini yanıtladık. 

KUMTEL YAĞLI RADYATÖR NASIL, ALINMALI MI?

Bu radyatörler, anlık ısıtıcılar değillerdir. Kullanım zamanı uzundur ve ek ısıtma için kullanılır. Anlık bir ısıtıcı olmadığı için, bir odayı da hızlı bir şekilde ısıtma özelliği bulunmaz. Bunun için fanlı ısıtıcılara bakmanız gerekir. 

Radyatörler 1 saatlik sürede 2 kilowatlık elektrik tüketmektedirler. Bunun paraya çevirme şeklinde, saatte 1 TL'lik elektrik tüketimi çıkmaktadır. Bu sebeple yalıtımsız ve ısınması oldukça zor olan geniş odalarda kullanırsanız, elektrik tüketimi de oldukça artacaktır. 

Annelerin en büyük tedirginliği, küçük çocuğun bulunduğu ortamda kullanılabilir mi gerçeğidir. Yangın tehlikesi oluşturmadığı için çocukların olduğu ortamda kullanılabilir. Herhangi bir tehlike ve/veya tehdit oluşturmamaktadır.

Diğer ısıtıcılar ile kıyaslandığında elektrik tüketimi daha makul durmaktadır. Çok-çabuk soğumaz bu nedenle de ısıtma konusunda iyi bir verim alırsınız. Klimalar ile aynı ısıtma işlemini görmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0