Evidea'nın yeni reklam filmi yayınlandı! Eve Dönüş konsepti yoğun ilgi gördü

“Burada her şey evim için” sloganıyla ev yaşam sektöründe hizmet veren Evidea, ‘Eve Dönüş’ konseptiyle yeni reklam filmini yayınladı.

2011 yılından beri ev yaşam sektöründe hizmet veren ve her trende uygun ürünleriyle yaşam alanlarına anlam katan Evidea, yılın en heyecanlı dönemi için hedef kitlesine TV reklam filmiyle sesleniyor.

Evidea

Evidea

'Eve Dönüş' sloganıyla hazırlanan reklam filmi okulların açılacak olması ve şehre dönüşlerin başlamasıyla ihtiyaçlara dikkat çekiyor.

Evidea ürünleri

Evidea ürünleri

Evidea'nın "back to school" dönemine özel ürün gamında defter, kalem, tablet gibi tüketicilerinin talepleri olan ürünlere de yer verdiği görülüyor. Kalite ve uygun fiyat iletişimi yapan reklam filmi, Evidea'nın 43 mağazasına da vurgu yaparak yaygınlaşan mağaza zincirinin de altını çiziyor.

Evidea ürün çeşitliliği

Evidea ürün çeşitliliği

İŞTE YENİ EVİDEA'NIN İLGİ ODAĞI HALİNE YENİ REKLAM FİLMİ

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0